Header Ads

Shiver trailer: Η Danielle Harris είναι ο τιμωρός των horror villains!


Η ταινία Shiver (2012) είναι ένα από τα 5-6 θρίλερ που συμμετέχει κάθε χρόνο η - θέλω να γίνω horror icon αλλά είμαι σχεδόν ατάλαντη - Danielle Harris.

Αφού λοιπόν γύρισε αρκετά τρόμο-φεστιβάλ παγκοσμίως, ήρθε η ώρα να βγει και σε ευρεία κυκλοφορία από την Image Entertainment, οπότε ένα trailer έκανε την εμφάνισή του για την προώθηση της.

Η σκηνοθεσία είναι του Julian Richards (The Last Horror Movie) και το σενάριο βασίζεται σε μια νουβέλα του Brian Harper.

Η Wendy Alden, είναι μια νεαρή γραμματέας που πάσχει από έλλειψη αυτοεκτίμησης και γίνεται στόχος ενός άγριου δολοφόνου, αλλά κατά κάποιο τρόπο βρίσκει το κουράγιο να παλέψει και να ξεφύγει (μπράβο Wendy).

Η εμμονή του δολοφόνου με τη Wendy, τον οδηγεί στο να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό που την προστατεύει, αλλά και πάλι, η Wendy δραπετεύει (ξανά μπράβο Wendy).

Τελικά καταφέρνει να την απαγάγει και τη φέρνει στο κρησφύγετο του, όπου την υποβάλλει σε μια φρικιαστική τελετουργία (μπράβο δολοφόνε).

Κατά την τελική κορύφωση, η Wendy βρίσκει το θάρρος και την αποφασιστικότητα και αντιμετωπίζει το "τέρας" που την ανάγκασε να ζήσει αυτόν τον εφιάλτη (ξανά μανά μπράβο Wendy)....


...3-1 κέρδισε η Wendy.

Εκτός της Danielle Harris (Hatchet III, Stake Land) παίζουν και οι John Jarratt (Django Unchained), Casper Van Dien (The Pact), Rae Dawn Chong (Jeff Who Lives at Home), Valerie Harper, Brad Harris.

Η κυκλοφορία του Shiver είναι προγραμματισμένη για της 8 Οκτωβρίου στην Αμερική σε DVD.


Κώστας Κίτσιος.




Shiver trailer από Horrorant