Header Ads

I, Frankenstein trailer: Θέλω να γίνω το νέο Underworld!


Το I, Frankenstein βροντοφωνάζει από τις πρώτες σκηνές πως θέλει να γίνει το νέο Underworld με αρκετή δόση από κάθε τερατικό-μεταφυσικό τουρλουμπούκι όπως τα Van Helsing, Legion και άλλα.

Υπεύθυνος για το κόμικ και την ιστορία πάνω στην οποία βασίστηκε και η ταινία, είναι ο Kevin Grievoux, ιδρυτής των κόμικ εταιρειών Astounding Studios και DarkStorm Studios και σεναριογράφος των Underworld τον οποίο θυμόμαστε από τα Underworld και Underworld: Rise of The Lycans ως τον έγχρωμο μεγαλόσωμο λυκάνθρωπο Raze με την έντονη μπάσα φωνή (εδώ κράτησε τον ρόλο του Dekar την 'ομορφομουτσούνα' του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω).

Η υπόθεση του I, Frankenstein είναι τοποθετημένη σε ένα δυστοπικό σήμερα και την άγρια διαμάχη μεταξύ gargoyles και δαιμόνων για την απόλυτη επικράτηση.

Η δημιουργία του Dr Victor Frankenstein, o Adam (Aaron Eckhart) θα βρεθεί μπλεγμένος ανάμεσα στην σύγκρουση τους, όταν οι δύο πλευρές προσπαθούν να ανακαλύψουν το μυστήριο της αθανασίας του και να φτιάξουν μια στρατιά δαιμόνων από νεκρούς.

Με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει από τις αρχές του 2012 με αρχικό σκηνοθέτη τον μάστερ των τερατικών εφέ Patrick Tatopoulos (σκηνοθέτης και του Underworld: Rise of the Lycans), το I, Frankenstein γνώρισε αρκετές αναβολές στην κυκλοφορία του με αρχική ημερομηνία την 22η Φεβρουαρίου του 2013, που μετατέθηκε για 13 Σεπτεμβρίου ...καταλήγοντας οριστικά στο 2014.

Στη σκηνοθετική καρέκλα ανέλαβε τελικά ο Stuart Beattie, σκηνοθέτης του Tomorrow When The War Began και σεναριογράφος στα Collateral, 30 Μέρες Νύχτα και G.I. Joe: The Rise of Cobra.

Δίπλα στον Eckhart συμπρωταγωνιστεί ο "δεν παίζει να έλειπε με τίποτα" Bill Nighy (ο κακός Viktor των Underworld) εδώ πάλι ως κακός με το όνομα Naberius, η Miranda Otto (τη θυμόμαστε ως Eowyn στα Lord of The Rings) ως η βασίλισσα των Gargoyles, η Yvonne Strahovski (Chuck series, Killer Elite), ο Jai Courtney (γιος McClane στο τελευταίο Die Hard) και οι Socratis Otto (Gone, X-Men Origins: Wolverine), Mahesh Jadu (Neighbours series), Caitlin Stasey (Neighbours, Tomorrow When The War Began) και Aden Young (Killer Elite, Mao's Last Dancer) ως Victor Frankenstein.

Η κυκλοφορία αναμένεται για 24 Ιανουαρίου του 2014 και παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο trailer που μόλις κυκλοφόρησε από τις Lionsgate, Hopscotch Features και Lakeshore Entertainment, μαζί με τις πρώτες φωτογραφίες και poster.

Πολύ εφέ και μεταποκαλυπτικός κακός χαμός με γκόθικ ατμόσφαιρα, γκατζετοειδή φύση και βιντεοκλιπίστικη αισθητική ...που είναι καλοδεχούμενα, αρκεί να υπάρχει και ένα σενάριο της προκοπής για να δέσει η σαλάτα και να μην δούμε αρπαχτή.

Η γνώμη σας;


Αναδημοσίευση από Filmboy.




I, Frankenstein trailer από FilmBoy-gr