Header Ads

Sin City και The Mist σε τηλεοπτική σειρά από τους Weinstein!


Οι Harvey και Bob Weinstein, της γνωστής κινηματογραφικής εταιρείας The Weinstein Company, θέλοντας να ενισχύσουν την παρουσία τους στην τηλεόραση αποφάσισαν, εκτός από την τηλεοπτική σειρά Scream (δείτε εδώ), να μεταφέρουν ακόμα μία ταινία τρόμου στην μικρή οθόνη.

Ο λόγος για το The Mist του Frank Darabont, που όπως αναφέρουν σε δημοσίευμα τους οι LA Times, οι Weinstein έχουν βάλει μπρος την ανάπτυξη μιας σειράς αποτελούμενης από 10 επεισόδια, βασισμένη στην κινηματογραφική εκδοχή του μυθιστορήματος του Stephen King και με τον Frank Darabont να κρατά και πάλι τα ηνία.

Εκτός όμως από την τηλεοπτική μεταφορά του The Mist, οι Weinstein έχουν κάνει ήδη λόγο και για αυτήν του Sin City (δείτε εδώ) και για να πω την αλήθεια περισσότερο ενδιαφέρον ακούγεται η πρώτη και αυτό, γιατί το Sin City πιστεύω ότι μπορεί να αποδοθεί καλύτερα στον κινηματογράφο.

Από την άλλη, η ομίχλη του Darabont θα μπορούσε να εξελιχθεί με διάφορους τρόπους. 


Αυτοτελείς ιστορίες ανθρώπων που προσπαθούν να γλιτώσουν από τα πλάσματα ή και μία κεντρική ιστορία διαφορετική από αυτή της κινηματογραφικής έκδοσης.

Το The Mist κυκλοφόρησε το 2007 με πρωταγωνιστές τους Τόμας Τζέιν, την -The Walking Dead- Melissa McBride και Laurie Holden


Μετά από αυτήν την ταινία ο Darabont ανέπτυξε τη σειρά The Walking Dead, για λογαριασμό του AMC, έως ότου αποχωρήσει από αυτήν μετά το τέλος της πρώτης σεζόν.

Κώστας Κίτσιος.