Header Ads

From Dusk Till Dawn: The Series trailer, poster και πρώτη εικόνα


Έρχονται καινούργιες περιπέτειες για τα αδέρφια Gecko. 
Αναφέρομαι φυσικά στους δύο βασικούς χαρακτήρας της καινούργιας τηλεοπτικής σειράς του Robert Rodriguez που έχει τίτλο From Dusk Till Dawn και βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του ιδίου που κυκλοφόρησε στις αίθουσες το 1995. 

Η σειρά θα προβληθεί στο κανάλι El Rey Channel και φαντάζομαι πως οι περισσότεροι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την κυκλοφορία της σε dvd για να δούμε τι τρελό ετοίμασε πάλι ο Rodriguez.

Μέχρι την πρεμιέρα της σειράς που θα γίνει στις 11 Μαίου, η RobRod δημοσίευσε το trailer, ένα πρώτο πόστερ που παρουσιάζει την Eiza González σαν τη στρίπερ Santánico Pandemonium και μία φωτογραφία με τους D.J. Cotrona και Zane Holtz που υποδύονται τους ρόλους των αδερφών Seth και Richie Gecko. 

Τους ίδιους ρόλους που είχαν στην ταινία του 1995 οι George Clooney και Quentin Tarantino.

"Η πρώτη τηλεοπτική σειρά από το κανάλι El Rey Network, το From Dusk Till Dawn: The Series είναι μία ιστορία εγκλήματος με υπερφυσικά στοιχεία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Seth Gecko και ο βίαιος και απρόβλεπτος αδερφός του Richard “Richie” Gecko. 

Όταν οι αστυνομικοί Earl McGraw και Freddie Gonzalez θα τους κυνηγήσουν μετά από μία ληστεία που άφησε αρκετούς νεκρούς, οι Seth και Richie στο δρόμο τους προς το Μεξικό θα απαγάγουν έναν πρώην υπουργό και την οικογένειά του για να τους βοηθήσουν. 

Αλλά όπως γίνεται πάντα κάτι θα πάει άσχημα και οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν σε ένα στριπ κλαμπ γεμάτο από βαμπίρ."

Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Wilmer Valderrama, Jesse Garcia, Don Johnson, Robert Patrick, Madison Davenport και Brandon Soo Hoo.

Σκοπεύεται να δείτε το From Dusk Till Dawn: The Series;

Γιάννης Χατζόπουλος.