Header Ads

The Babadook trailer: Παραμύθια τρόμου στο Sundance


Με το Sundance Film Festival να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στο Park City της Utah, το trailer του αυστραλέζικου θρίλερ τρόμου The Babadook έκανε την εμφάνισή του και μπορούμε να πούμε με σιγουριά πλέον ότι μετά και από αυτό του Sororal (trailer εδώ) η κινηματογραφική Αυστραλία θα μας απασχολήσει αρκετά για φέτος.

Η ταινία αφηγείται την ζωή της Amelia, μιας ανύπαντρης μητέρας, που βασανίζεται από το βίαιο θάνατο του συζύγου της. 


Ένα βράδυ θα διαβάσει στον γιο της ένα παραμύθι και ο μικρός θα αποκτήσει μια φοβία για τον Babadook, ένα κακό πνεύμα του παραμυθιού, που νομίζει(;) ότι τον επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Καθώς όμως η Amelia παλεύει για να καταπολεμήσει ο γιος της τον φόβο του, θα αντιληφθεί ότι μια απαίσια δαιμονική παρουσία παραμονεύει στο σπίτι τους και ο μόνος τρόπος για να την ξεφορτωθούν είναι να την αντιμετωπίσουν.

Σενάριο και σκηνοθεσία ανήκουν στην Jennifer Kent και το καστ αποτελείται από τους Essie Davis, Noah Wiseman, Hayley McElhinney, Daniel Henshall (Snowtown) και Peta Shannon.


Το The Babadook θα προβληθεί στο Midnight section του Sundance Film Festival και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

Κώστας Κίτσιος.