Header Ads

Afflicted trailer: Ίσως η ταινία έκπληξη της χρονιάς!


Θρίλερ τρόμου, γυρισμένο στο στυλ του found-footage, το Afflicted έκλεψε τις εντυπώσεις στο Toronto International Film Festival 'Midnight Madness' και σάρωσε στο Austin Fantastic Fest στην κατηγορία τρόμου, καθώς απέσπασε τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σεναρίου και σκηνοθεσίας.

Δύο φίλοι, ο Derek και ο Clif, έχουν βάλει σαν στόχο να κάνουν το ταξίδι της ζωής τους. 
Το σχέδιό τους απλό. 
Να ταξιδέψουν στα πέρατα της γης και να ζήσουν στο όριο. 

Αλλά το ταξίδι τους θα πάρει μια σκοτεινή και αιματηρή τροπή, καθώς ο Derek εμφανίζει σημάδια μιας μυστηριώδους μόλυνσης, η οποία εξαπλώνεται όχι μόνο σε όλο του το σώμα, αλλά και στην ψυχή του. 

Τώρα, χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι τους σε μια ξένη χώρα, θα πρέπει να αγωνιστούν για να ανακαλύψουν την πηγή της μόλυνσης, προτού τον "καταβροχθίσει" εντελώς. 

Πλάνα που τραβήχτηκαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους είναι οι μόνες ενδείξεις μιας από τις πιο συγκλονιστικές ανακαλύψεις ... και ίσως το μοναδικό καρτ-ποστάλ που θα στείλουν πίσω στο σπίτι τους.

Σε σκηνοθεσία των Derek Lee και Clif Prowse, που υπογράφουν και το σενάριο, το Afflicted απέκτησε το πρώτο του εντυπωσιακό -όπως θα δείτε και παρακάτω- trailer, ενόψει και της κυκλοφορίας του στην Αμερική στις 4 Απριλίου.

Πρωταγωνιστούν οι Derek Lee, Clif Prowse και Baya Rehaz (Blue Is the Warmest Color).

Κώστας Κίτσιος.