Header Ads

Horrorant Film Festival: THESSALONIKI FRIGHT NIGHTS!


Το HORRORANT FILM FESTIVAL 'FRIGHT NIGHTS' 2014 εισβάλει στη Θεσσαλονίκη και οι θαυμαστές των horror movies μπορούν επιτέλους να βρουν τη στέγη τους και στην συμπρωτεύουσα!

Ένα κινηματογραφικό φεστιβάλ που έλειπε από την Ελλάδα, προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα από την Πέμπτη 13 Μαρτίου μέχρι την Τετάρτη 19 Μαρτίου στον κινηματογράφο ODEON ΟΠΕΡΑ 1 και τώρα μεταφέρεται αυτούσιο στη Θεσσαλονίκη, από την Πέμπτη 20 Μαρτίου μέχρι την Τετάρτη 26 Μαρτίου, σε έναν από τους κλασικούς χειμερινούς κινηματογράφους που λειτουργούν στο κέντρο της πόλης, το Σινέ Φαργκάνη. Μία αίθουσα που χρησιμοποιεί ψηφιακή προβολή, το αρτιότερο τεχνολογικά σύστημα στις κινηματογραφικές αίθουσες, σε όλο τον κόσμο.


Οι ταινίες του προγράμματος καλύπτουν όλο το εύρος του κινηματογραφικού τρόμου, καθώς θα έχετε την ευκαιρία να δείτε και να απολαύσετε splatter, slasher, body torture, grindhouse, horror-comedies, neo-giallo, noir, sexploitation, serial killers, teen horror, ταινίες ψυχολογικού τρόμου, θρίλερ επιβίωσης, ζόμπι, βαμπίρ και άλλες πολλές. Όλες οι ταινίες είναι νέες παραγωγές, μερικές ακυκλοφόρητες και μία ειδικά επιλεγμένη horrorant classic επιλογή. Συνολικά 18 ολοκαίνουριες ταινίες, πολλές Ευρωπαϊκές πρεμιέρες και δυο νέες ελληνικές ταινίες σε πρώτη προβολή! 

Οι προβολές είναι 3 καθημερινά (6, 8 και 10.30, εκτός από τη πρώτη μέρα της μεγάλης πρεμιέρας, που θα πραγματοποιηθεί στις 8.30) και σε κάθε μία θα προβάλλεται μία μικρού μήκους ταινία πριν το κύριο φιλμ.

Τα εισιτήρια τιμώνται στα 5 ευρώ (1 short + 1 feature).

Ειδική προσφορά μόνο από το Groupon, 1 ταινία επιλογής μόνο με 5 ευρώ για 2 Άτομα!!!

Κινηματογράφος Φαργκάνη: Αγ. Παντελεήμονος 10 - Tηλ. 2310 960063


Κώστας Κίτσιος.