Header Ads

Indigenous trailer: Τερατάκι που πίνει αίμα στο Tribeca Film Festival!


Έτοιμο να πιει το αίμα των θεατών στο επερχόμενο Tribeca Film Festival, είναι το θρυλικό chupacabra, κρίνοντας από το trailer του Indigenous.

Ανήκοντας και αυτό στην κατηγορία των κρυπτίδιων (ζώο που η ύπαρξή του δεν έχει αποδειχτεί, αλλά πιστεύεται ότι ανήκει στην παραδοσιακή λαογραφία και τη σύγχρονη τάση για μυθοπλασία) μαζί με τον Bigfoot, το Yeti και το Loch Ness Monster, αυτή είναι ίσως από τις λίγες φορές που θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε πως θα μπορούσε να μοιάζει ...ή μήπως όχι;

Δύσκολο να πει κανείς, αφού η ταινία ανήκει στην κατηγορία των found footage, με την κάμερα να μη λέει να σταματήσει τα πάνω κάτω και πως να το κάνει άραγε, όταν σε κυνηγάει ένα όχι και τόσο όμορφο τερατάκι, για να σου πιει το αίμα!!!

Μια παρέα πέντε Αμερικανών φίλων ταξιδεύουν στον Παναμά, για να χαλαρώσουν και να επανασυνδεθούν. 

Εκεί θα γίνουν φίλοι με μια γυναίκα που δουλεύει στο μπαρ του ξενοδοχείου και παρά τις έντονες αντιρρήσεις του αδερφού της, αλλά και τις διάφορες απειλητικές φήμες, θα τους πείσει να πάνε όλοι μαζί μια ημερήσια εκδρομή στους παρθένους καταρράκτες μιας κοντινής ζούγκλας. 

Αυτό όμως που ξεκίνησε σαν μία αθώα εκδρομή, γρήγορα μετατρέπεται σε ένα τρομακτικό σκηνικό, μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της γυναίκας. 

Καθώς η νύχτα πέφτει, οι πέντε φίλοι θα συνειδητοποιήσουν πολύ αργά την αλήθεια πίσω από τις φήμες, καθώς το θρυλικό Chupacabra τους καταδιώκει για να πιει το αίμα τους. 

Και καλά θα κάνει, γιατί αυτοί οι Αμερικάνοι δεν καταλαβαίνουν με τίποτα τα Όχι και τα Μη.

Άγριο ξεπατίκωμα μέχρι ενός σημείου της θρυλικής Καθόδου (The Descent) του Neil Marshall, που δεν βοηθάει και ιδιαίτερα το trailer ώστε να δείξει κάτι το πρωτότυπο, αλλά ας περιμένουμε καλύτερα την ίδια την ταινία πρώτα και μετά να κρίνουμε.

Η σκηνοθεσία είναι του Alastair Orr και το καστ αποτελείται από τους: Zachary Soetenga, Lindsey McKeon, Sofia Pernas, Pierson Fode, Jamie Anderson, Juanxo Villaverde και Laura Penuela.

Το Indigenous θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Midnight section του Tribeca Film Festival, που θα διεξαχθεί στην Νέα Υόρκη από τις 16 μέχρι τις 27 Απριλίου.

Κώστας Κίτσιος.