Header Ads

Ο Ryan Reynolds και ...το κεφάλι της Gemma Arterton στο The Voices!


Σε πιο σκοτεινές ταινίες φαίνεται πως κατευθύνεται ο σταρ των ταινιών Buried και Green Lantern, Ryan Reynolds, καθώς είναι ήδη έτοιμο το θρίλερ The Captive του Atom Egoyan (Chloe), αλλά πριν από αυτό υπάρχει το The Voices

Σ'αυτό, ο Reynolds υποδύεται τον Jerry, ένα συμπαθητικό αλλά "πειραγμένο" εργάτη εργοστασίου που προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή μιας γυναίκας που δουλεύει στο λογιστήριο. 

Καθώς η σχέση τους παίρνει μια περίεργη τροπή, παρακολουθούμε τον Jerry να οδηγείτε μέσα από ένα φανταστικό και δολοφονικό μονοπάτι, σε περίεργες περιπέτειες, έχοντας στο πλευρό του δύο ζώα που μιλάνε, μία κακιασμένη γάτα και έναν καλοκάγαθο σκύλο.

Εκτός από τον Reynolds στην ταινία θα δούμε και τις Anna Kendrick (Pitch Perfect), Jacki Weaver (Stoker) και ...- ελπίζουμε όχι μόνο - το κεφάλι της Gemma Arterton (Hansel & Gretel: Witch Hunters).

Το The Voices κέρδισε θεατές και κριτικούς όταν προβλήθηκε πριν λίγους μήνες στο Sundance Film Festival και χαρακτηρίστηκε ως ιδιαίτερα κωμική και με τρελό ρυθμό.

Επόμενος σταθμός του The Voices είναι η προβολή στο Sundance του Λονδίνου, ενώ άγνωστο παραμένει για την ώρα αν θα το δούμε στις ελληνικές αίθουσες.

Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της ταινίας που δημοσίευσε το Empire.

Πως σας φαίνεται;

Γιάννης Χατζόπουλος.