Header Ads

Το Tucker & Dale vs Evil 2 είναι γεγονός!


Μία από τις πιο πετυχημένες κωμωδίες τρόμου των τελευταίων χρόνων είναι το Tucker & Dale vs Evil, που μπορεί να μην έκανε τις μεγάλες εισπράξεις άλλων ταινιών του είδους, κατάφερε όμως να κερδίσει αρκετούς θαυμαστές.

Για καιρό υπήρχαν υποψίες για πιθανό σίκουελ και σίγουρα το κοινό το ζητούσε. 
Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι δημιουργοί της πρώτης ταινίας ανακοίνωσαν τελικά πως μία δεύτερη ταινία Tucker & Dale vs Evil θα γίνει πραγματικότητα.

Πριν λίγες μέρες, το Horrorhound διοργάνωσε ένα event στο Cincinnati. 
Ανάμεσα στις πολλές δραστηριότητες και προβολές, οι πρωταγωνιστές του Tucker & Dale vs Evil, Alan Tudyk και Tyler Labine, βρέθηκαν σε ένα από τα πάνελ και μίλησαν για την ταινία τους.

Μέχρι τώρα παρέμενε άγνωστο αν θα υπήρχε συνέχεια της ταινίας του 2010 και όπως ήταν αναμενόμενο κάποιος θεατής ρώτησε τους δύο πρωταγωνιστές για την πιθανότητα ενός σίκουελ, με τον Alan Tudyk να ξαφνιάζει τους πάντες ανακοινώνοντας και επίσημα πως η παραγωγή του σίκουελ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση από τους πρωταγωνιστές και μερικές από τις εμπειρίες τους από το φεστιβάλ του South by Southwest (SXSW).

Γιάννης Χατζόπουλος.