Header Ads

Let Us Prey trailer: Από την Ιρλανδία, γεμάτο βία!


Να και ένα trailer που ξέρει να κάνει καλά τη δουλειά του.  
Μικρό σε διάρκεια, αλλά περιεκτικότατο, ώστε να ζητάς αμέσως κι άλλο, γεμάτο σκληρές, εντυπωσιακές σκηνές που σε ψήνουν άγρια για την ταινία. 

Για το teaser του Let Us Prey ο λόγος, σε σκηνοθεσία του πρωτάρη Brian O'Malley και σενάριο των Rae Brunton (Outpost movies), David Cairns και Fiona Watson.

Η Rachel, είναι μια πρωτάρα αστυνομικός που ετοιμάζεται να ξεκινήσει την πρώτη της νυχτερινή βάρδια σε ένα παραμελημένο αστυνομικό τμήμα, μίας απομονωμένης, ξεχασμένης από θεούς και κοινωνία περιοχής. 

Το είδος του τόπου, όπου η παλίρροια έχει αποτραβηχτεί και έχει αφήσει πίσω της ανθρώπους ξεχασμένους, απροσάρμοστους, που πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα τους αξίζει να είναι κάπου αλλού. 

Ότι είναι εκεί κατά λάθος και ότι με λίγη τύχη η ζωή τους πρόκειται να αλλάξει προς το καλύτερο. 

Κάνουν όμως λάθος και στα δύο, καθώς ο μυστηριώδης άγνωστος που κρατείται στο κελί Νο.6 θα ...τους επισκεφθεί και η κόλαση θα ξεσπάσει!!! 

Το καστ κοσμούν με την παρουσία τους οι: Liam -Ser Davos Seaworth- Cunningham (Game Of Thrones), Pollyanna McIntosh (The Woman), Bryan Larkin, Jonathan Watson, Niall Greig Fulton (Cloud Atlas) και ο Douglas Russell (A Lonely Place to Die). 

Στις 17 Απριλίου, στο Brussels International Fantastic Film Festival, η παγκόσμια πρεμιέρα του Let Us Prey, που αποτελεί μια συμπαραγωγή των Fantastic Films και Makar Productions και αναμένουμε τις πρώτες κριτικές και εντυπώσεις!

Κώστας Κίτσιος.