Header Ads

Friday the 13th - TV Series: Ο Jason Voorhees στις τηλεοράσεις σας!


Πριν λίγες βδομάδες σας ενημερώσαμε πως αναπτύσσεται μία καινούργια ταινία Friday the 13th που θα έχει σκηνοθέτη τον David Bruckner του 'Amateur Night', του πρώτου μέρους του V/H/S. 

Το remake ή reboot της ταινίας που κυκλοφόρησε το 1980 έχει αναλάβει η Platinum Dunes, μόνο που δεν είναι η μόνη εταιρεία παραγωγής που ασχολείται με τον Jason Voorhees και την οικογένειά του, καθώς οι Emmett/Furla/Oasis Films και η Crystal Lake Entertainment έχουν βάλει μπρος για την δημιουργία μιας σειράς που θα βασίζεται στους χαρακτήρες του Friday The 13th.

Σύμφωνα λοιπόν με άρθρο του Bloody Disgusting, το Friday the 13th μεταφέρεται στη μικρή οθόνη. 

Το νέο φυσικά είχε ποικίλες αντιδράσεις που ανάγκασαν τον παραγωγό Daniel Farrand, που δούλεψε για την υλοποίηση της ιδέας με τον Geoff Garrett, να απαντήσει σε φαν της διάσημης σειράς ταινιών και να δώσει παραπάνω πληροφορίες που αφορούν την κατεύθυνση που θα πάρουν και το που θα τοποθετείται χρονικά η σειρά.

"Με την σειρά θα εξερευνήσουμε την προέλευση της οικογένειας Voorhees."

δήλωσε ο Farrands και συνέχισε:

"Και κυρίως τους Pamela και Jason Voorhees. 
Θα υπάρχουν επίσης αρκετά flashback που θα συνδέουν γεγονότα του παρελθόντος με το σήμερα." 

Οι Bill Basso (Terminator) και Jordu Schell (Avatar) έχουν αναλάβει να γράψουν το σενάριο της σειράς με τον Roy Knyrim (Gods and Monsters) να είναι ο υπεύθυνος του make-up.

Φαίνεται πως θα δούμε αρκετό Jason Voorhees τα επόμενα χρόνια, τόσο στον κινηματογράφο όσο και στην τηλεόραση.

Ποια διάσημη σειρά ταινιών τρόμου θα θέλατε να δείτε να μεταφέρεται στην τηλεόραση;

Γιάννης Χατζόπουλος.