Header Ads

The Lazarus Effect trailer: Η Olivia Wilde επανέρχεται στη ζωή!


Το The Lazarus Effect είναι μια αμερικανική ταινία τρόμου και το σενάριο της αποτελεί μια παραλλαγή της κλασσικής ιστορίας του Frankenstein, ενώ παραγωγός είναι ο Jason Blum, ο οποίος ειδικεύεται στον τρόμο, μιας και έχει βοηθήσει στην γέννηση των franchise Paranormal Activity, Insidious και Purge.

Μια ομάδα φοιτητών ιατρικής ανακαλύπτει έναν τρόπο  να επαναφέρει τους νεκρούς πίσω στη ζωή, χρησιμοποιώντας έναν ορό με την κωδική ονομασία «Lazarus».

Μετά από αρκετές επιτυχημένες δοκιμές πάνω σε ζώα, η Zoe (Olivia Wilde), μία από τους επικεφαλής των ερευνητών, πεθαίνει στο εργαστήρι από ατύχημα.

Η ομάδα βρίσκεται σε απόγνωση και χρησιμοποιεί το «Lazarus» για να την επαναφέρει στην ζωή, όπου και τα καταφέρνει...

Όμως, η Zoe αρχίζει να εμφανίζει ασυνήθιστες ικανότητες ενώ η ομάδα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι στην προσπάθειά της να αναστήσει τους νεκρούς, ενδέχεται να άνοιξε την πύλη σε ένα ολέθριο κακό!

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Evan Peters (American Horror Story), Olivia Wilde (Her), Sarah Bolger (The Moth Diaries), Mark Duplass (Zero Dark Thirty) και Donald Glover (Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day), σε σκηνοθεσία David Gelb και σενάριο από τους Luke Dawson και Jeremy Slater.

H Lionsgate είναι ο επίσημος διανομέας και έχει ανακοινώσει ως ημέρα κυκλοφορίας 27 Φεβρουαρίου του 2015.

Το trailer περιέχει spoiler! 

Αν δεν θέλετε να το μάθετε, δείτε μέχρι το 1:52.

Παναγιώτης Θεοχάρης.