Header Ads

Out of the Dark trailer: Η Julia Stiles και τα παιδιά-φαντάσματα


Παιδιά-φαντάσματα, ένας μύθος και μια στοιχειωμένη πόλη είναι τα στοιχεία που αποτελούν την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Ισπανού Lluís Quilez.

H οικογένεια της Sarah Harriman (Julia Stiles, Closed Cirquit) έχει μετακομίσει από το Λονδίνο σε μια μικρή πόλη της Κολομβίας, σε ένα όμορφο παλιό σπίτι, ώστε να αναλάβει την επιχείρηση του πατέρα της.

Η νέα τους ζωή στο Santa Clara φαίνεται σαν ένα πολύ υποσχόμενο μέρος για να αναθρέψουν την κόρη τους, Hannah, αλλά η Sarah και ο σύζυγός της, Paul (Scott Speedman, The Moth Diaries), σύντομα θα ακούσουν για έναν αρχαίο μύθο που στοιχειώνει την πόλη, όπου τα φαντάσματα είναι η απάντηση για οτιδήποτε δεν πάει καλά.

Το Out of the Dark είναι ένα αγγλόφωνο ψυχολογικό θρίλερ σε συμπαραγωγή Ισπανίας-Κολομβίας και βασισμένο σε σενάριο των Alex Pastor, David Pastor (Carriers), και Javier Gullón (La Cueva).

Τον Αύγουστο του 2014, προβλήθηκε στο Fantasy Filmfest, ενώ τώρα η Vertical Entertainment έχει προγραμματίσει να διανέμει την ταινία στις αίθουσες των Η.Π.Α στις 27 Φεβρουαρίου του 2015.

Παναγιώτης Θεοχάρης.