Header Ads

Awaiting trailer: Καλός Βρετανικός τρόμος σε 2η Παγκόσμια πρεμιέρα!


Η Green Screen Productions, σε συμπαραγωγή με την Solar Productions, παρουσιάζουν το Awaiting, ένα ψυχολογικό θρίλερ, με καλές ερμηνείες, όπως αυτή του Tony Curran, που θα καθηλώσει τους θεατές.

O Morris (Tony Curran) είναι ένας ερημίτης με ψυχωτικές τάσεις, του οποίου η ζωή θα αλλάξει όταν η αθώα του κόρη, Lauren, θα διασώσει ένα από τα θύματά του και θα γίνει φίλος με αυτόν.

Ο Jake, ένας συνηθισμένος επιχειρηματίας, σύντομα συνειδητοποιεί ότι έχει εγκλωβιστεί και η παρουσία του στο σπίτι αποκαλύπτει σταδιακά απροσδόκητα και σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος.

Ο Mark Murphy γράφει και σκηνοθετεί το αγγλικό θρίλερ Awaiting, ένα έξυπνο low budget φιλμ, που έχει λάβει ένα σωρό επαίνους από κριτικούς στο εξωτερικό.

Το καστ περιλαμβάνει τους Tony Curran (X-Men: First Class), Rupert Hill, Diana Vickers, Sophie Lovell Anderson και Peter Woodward.

To Awaiting, πριν λίγες μέρες έκανε την πρεμιέρα του στο Fantasporto και θα προβληθεί για 2η φορά παγκοσμίως στο HFF FRIGHTS NIGHTS 2015, στις αίθουσες του ΑΘΗΝΑΙΩΝ, από 12 εως 18 Μαρτίου.

Παναγιώτης Θεοχάρης.