Header Ads

Το Ork της κινηματογραφικής μεταφοράς του Warcraft αποκαλύπτεται


Ο Άρχοντας πέρασε και όλα μοιάζουν ότι δεν θα επιστρέψει ο Peter Jackson για την μεταφορά των υπόλοιπων βιβλίων του Tolkien. 

Κάποιες προσπάθειες τύπου Seventh Son, πατώνουν πριν ακόμα βγουν στις αίθουσες και η μόνη ελπίδα που έχουμε οι φαν της επικής φαντασίας, είναι το Warcraft που έρχεται του χρόνου. 

Η ταινία φημολογούνταν για πολλά χρόνια, πολλά είχαν ακουστεί για το cast και την υπόθεση (το Warcraft έχει μια τεράστια μυθολογία από τα παιχνίδια, τα βιβλία και τα κόμικ της Blizzard), αλλά σοβαρές πληροφορίες είχαμε για πρώτη φορά στο περασμένο San Diego Comic Con

Σκηνοθέτης και σεναριογράφος ο Dunkan Jones, γνωστός για το Moon και το Source Code και στο cast ο Toby Kebbel (The Counselor), o Dominic Cooper (Dracula Untold), o Robert Kazinsky (True Blood), ο Travis Fimmel (The Experiment), η Paula Patton (Mission: Impossible – Ghost Protocol) κι άλλοι. 

Εδώ και μερικές μέρες έχουμε επιτέλους τα πρώτα δείγματα των cgi ορκ, και συγκεκριμένα του Ogrim που τον ενσαρκώνει ο Robert Kazinsky

Οι φωτογραφίες είναι φανταστικές, με το φωτορεαλιστικό ορκ να φαίνεται αρκετά αληθοφανές και με τη παρουσία ταλέντων στο cast όπως Toby Kebbel, που έχει δουλέψει με motion capture στο παρελθόν (Dawn on the Planet of the Apes), πιστεύω ότι θα δούμε την πιο ρεαλιστική εκδοχή του Azeroth* που θα μπορούσαμε να δούμε ποτέ. 

Όλα δείχνουν λοιπόν ότι δεν θα είναι μια ακόμα κακή ταινία βασισμένη σε video game, αλλά η επόμενη μεγάλη επιτυχία του fantasy στον χώρο του κινηματογράφου. 

Πρεμιέρα 10 Ιουνίου 2016.

*Azeroth ονομάζεται ο κόσμος όπου εξελίσσονται τα γεγονότα του Warcraft.

Αναδημοσίευση από FilmBoy.