Header Ads

Suicide Squad trailer: Πρώτη φοβερή ματιά του super-villain χιτ του 2016!


Η ίδια ιστορία κάθε χρόνο στο Comic Con.
Τα ιντερνέτια γεμίζουν με παράνομα βιντεάκια από τα trailer που προβάλλονται στα panel, με χάλια εικόνα συνήθως, και τα studio αναγκάζονται να κυκλοφορήσουν επίσημα τα ίδια trailer λίγες μέρες αργότερα.

Φυσικά, κερδισμένοι είναι όλοι όσοι ανά τον κόσμο δεν παρευρίσκονται στο Comic Con – πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τόσο καλά και φοβερά trailer όπως του Suicide Squad.

Ακούστε τη δήλωση της Warner Bros. δια στόματος Sue Kroll, πρόεδρο του παγκόσμιου marketing και Διεθνή Διανομής της Warner:

Η Warner Bros. και η ομάδα καταπολέμησης πειρατείας εργάστηκαν ακούραστα τις τελευταίες 48 ώρες για να κατεβεί από το internet το υλικό του Suicide Squad που προβάλλαμε στο Comic Con το Σάββατο.
Δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί ο στόχος.

Σήμερα κυκλοφορούμε το ίδιο υλικό με τη μορφή που δημιουργήθηκε και την υψηλή ποιότητα με την θα πρέπει να το απολαύσοετε.
Λυπούμαστε για την απόφαση αυτή, καθώς πρόθεσή μας ήταν να δώσουμε αποκλειστικά στο κοινό του Comic Con αυτή την εμεπιρία, αλλά δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να επιτρέπουμε την εκπροσώπηση της ταινίας από τα κακής ποιότητας πειρατικά πλάνα που εκλάπησαν από την παρουσίαση μας.

Η πλάκα είναι ότι σε άλλες δηλώσεις, τα έβαλαν με τους fans τους, '...οι οποίοι δεν σεβάστηκαν τη ταινία και την ανέβασαν με κάκιστη ανάλυση στο YouTube'.

Τέλος πάντων, το Suicide Squad θα έρθει στις αίθουσες τον Αύγουστο του 2016.

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του David Ayer, ενώ εμφανίζονται ο Jared Leto ως Τζόκερ, η Margot Robbie ως Harley Quinn, ο Will Smith ως Deadshot, ο Jai Courtney ως Captain Boomerang, ο Adewale Akinnuoye-Agbaje ως Killer Croc, ο Joel Kinnaman ως Rick Flagg, η Viola Davis ως Amanda Waller και ο Ben Affleck ως Batman – γέφυρα με την ταινία Batman vs. Superman: Dawn of Justice.

Μπράβο παιδιά.

Η πειρατεία μάλλον νίκησε...

Αναδημοσίευση από FilmBoy.