Header Ads

Fantasia '15: Θανάσιμες κολοκύθες στο trailer του Tales of Halloween


Όταν ένας αριθμός σκηνοθετών με αξιοσημείωτη καριέρα στον κινηματογράφο τρόμου παίρνουν τη πρωτοβουλία να ενωθούν σε μια ανθολογία τρόμου για το Halloween, δε μπορείς παρά να τους προσέξεις.

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται, δεν έχουμε και πολλές ανθολογίες αφιερωμένες στην πιο horror γιορτή του Δυτικού πολιτισμού (γιατί έχω δει κάτι έθιμα στη Λατινική Αμερική που κάνουν το Halloween να φαίνεται παιδικό πάρτι).

Η φιλική μας Epic Pictures (βλ. V/H/S) είχε το δικό της panel στο Comic-Con όπου αποκάλυψε το νέο trailer του Tales of Halloween, στο οποίο βλέπουμε παραλλαγές κλασικών ιστοριών τρόμου και …finally, μια κολοκύθα να τρώει έναν άνθρωπο!

Τις δέκα ιστορίες σκηνοθετούν ο Darren Lynn Bousman (του 11-11-11 και Mother’s Day), ο Adam Gierasch (του Fractured – πρώην Schism που είδαμε στο 1ο HFF FRIGHT NIGHTS και του Fertile Ground), ο Paul Solet (του Grace), ο Lucky McKee (του The Woman και φυσικά του All Cheerleaders Die, opening film στο 1o HFF FRIGHT NIGHTS), ο Neil Marshall (του Centurion) και οι Dave Parker, Mike Mendez, Axelle Carolyn, John Skipp, Andrew Kasch και Ryan Schifrin.

Το Tales of Halloween θα κάνει πρεμιέρα στο Fantasia Film Festival, ενώ στις αίθουσες των ΗΠΑ τον Οκτώβριο.