Header Ads

Diggers trailer: Κάτι κρύβεται στο Μετρό της Μόσχας


Όταν βρίσκω αξιόλογες δουλειές εκτός Αμερικής, ειδικά από χώρες που δεν έχουν και μεγάλη παράδοση στον τρόμο, είναι το καλύτερό μου.

Άλλωστε, και στο Horrorant Film Festival ‘FRIGHT NIGHTS’ έχουμε προβάλει ουκ ολίγες παραγωγές από χώρες που δεν ανήκουν στη παραδοσιακή βιομηχανία των horror movies.

Θυμηθείτε το sci-fi horror Aura από την Ουγγαρία, το Chimeres από την Ελβετία, το Sororal από την Αυστραλία, φυσικά το Ινδικό Alone, το Βραζιλιάνικο Black Fables, το Caedes από τη Γερμανία, το Chung Cu του Βιετνάμ και βέβαια το εξαιρετικό Mexico Barbaro.

Λοιπόν, το Ρώσικο Diggers φαίνεται φοβερό. 
Η ταινία του Tikhon Kornev (που εμένα μου μοιάζει με το Midnight Meat Train, μία από τις 5 Καλύτερες Ταινίες Τρόμου στο Μετρό) έχει μια σκοτεινή και απόκοσμη ατμόσφαιρα, εξαιρετική φωτογραφία και σίγουρα έχει ενδιαφέρον να δούμε κατά πόσο φέρνει κάτι νέο στο είδος.

Το τελευταίο βραδινό τρένο του Μετρό της Μόσχας περνάει σφυρίζοντας μέσα από το σταθμό και εξαφανίζεται βαθιά μέσα στο σκοτάδι της σήραγγας χωρίς να σταματήσει για να αδειάσει τους επιβάτες του.

Όταν οι αρχές καταπνίγουν κάθε συζήτηση για το εξαφανισμένο τρένο και τους επιβάτες του, μια ομάδα νεαρών μπαίνουν μέσα στο σύστημα της σήραγγας για να ανακαλύψουν τι έχει συμβεί με τους φίλους τους. 

Δεν έχω ιδέα αν θα καταφέρουν να βρουν αυτό που θέλουν, το σίγουρο όμως είναι ότι …κάτι βρίσκουν.

Πρωταγωνιστούν οι Roman Evdokimov, Anna Vasilyeva, Alena Savastova, Vladimir Kuznetsov και Andrey Levin.

Το Diggers αναμένεται να βγει στη Ρωσία στις 4 Φεβρουαρίου 2016.
Δείτε το trailer.