Header Ads

Monday at 11.01 A.M. trailer: Δύο γυναικάρες ...κι ο Lance Henriksen!


Έχουμε δει στο παρελθόν περίεργους τίτλους, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι τόσο κουφό όσο το …Monday at 11.01 A.M. 

Ναι, αυτός είναι ο τίτλος του suspense θρίλερ του Harvey Lowry, στο οποίο ένα νεαρό ζευγάρι πηγαίνει σε μια ειδυλλιακή αλλά και μυστηριώδης ορεινή πόλη, όπου όλοι φαίνονται παράξενα οικείοι.

Ενώ η Jenny (Lauren Shaw) απασχολεί τον εαυτό της στα μικρά καταστήματα με αντίκες, ο Michael (Charles Agron) περιπλανιέται στο τοπικό μπαρ.
Ο μπάρμαν (Lance Henriksen) τσιγκλάει τον Michael να τσεκάρει τη μελαχρινή Olivia (Briana Evigan) στη γωνία του μπαρ.
Μετά από ένα ποτό, ο Michael τη φλερτάρει κι εκείνη του δίνει το τηλέφωνό της.

Ο Michael και η Τζένη αποφασίζουν να διανυκτερεύσουν στο αμυδρά φωτισμένο και γερασμένο ξενοδοχείο. 
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο Michael ακούει ξέφρενες κραυγές από ένα άλλο δωμάτιο, αλλά όταν καλεί τη ρεσεψιόν για βοήθεια, αντιμετωπίζει μια ψυχρή αδιαφορία. 
Κανείς δεν τον πιστεύει, ούτε καν η Jenny. 

Οι παραισθήσεις του γίνονται πραγματικότητα μέσα από μια σειρά τρομερών γεγονότων, και ο Michael θα προσπαθήσει απεγνωσμένα να περπατήσει τη γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και του τρόμου που τον περιμένει.

Όλα τα λεφτά εδώ, παρά το μάλλον κακό trailer, είναι το cast.
Εκτός του ότι ψηνόμαστε για κάθε θρίλερ με τον Lance Henriksen (ο Bishop του Alien, του classic Near Dark αλλά και του νεότερου The Last Push), υπάρχουν και δύο υπέροχες γυναίκες στο cast.

Η Lauren Shaw (του Zero Dark Thirty) και περισσότερο η Briana Evigan, την οποία την είχα προσέξει από το Sorority Row και έκτοτε δε σταμάτησε να με …τρελαίνει στα Burning Bright, Step Up: All In και Mother’s Day.

Δείτε το trailer για τις κοπελιές αλλά και για τη τοποθεσία.