Header Ads

Camino trailer: Η Zoe Bell τρέχει να ξεφύγει από τον ...Nacho Vigalondo!


Η εξαιρετική …κασκαντέρ και συχνή συνεργάτιδα του Quentin Rtarantino, Zoe Bell, πρωταγωνιστεί στο Camino, στην νέα ταινία του Josh C. Waller (του μέτριου Raze), μαζί με τον …Nacho Vigalondo, τον αγαπημένο Ισπανό σκηνοθέτη των Timecrimes και Open Windows, ο οποίος παίζει τον κακό!

Βρισκόμαστε στο 1985, όπου η πολεμική φωτογράφος Avery Taggert (Zoe Bell) έχει χτίσει μια μεγάλη καριέρα με τις σκληρές αλλά τίμιες φωτογραφίες της, μένοντας πάντα συναισθηματικά μακριά από τα θέματά της. 

Όταν ενσωματώνεται στις ζούγκλες της Κολομβίας με μια ομάδα ιεραποστόλων, με επικεφαλής έναν αγαπημένο και χαρισματικό Ισπανό γνωστό ως "El Guero" (Nacho Vigalondo), θα βρεθεί στη μέση μιας σύγκρουσης, βίαιη όσο και όλα τα θέματα που φωτογράφιζε ως τώρα.

Μια νύχτα, γίνεται μάρτυρας ενός συμβάντος, όπου ο El Guero θα διαπράξει μια ειδεχθής θηριωδία, και αποθανατίζει την άνανδρη πράξη στη κάμερά της.
Μια εικόνα που μπορεί να δυσφημίσει και να καταστρέψει τον El Guero.

Γνωρίζοντας ότι αυτός ο ψυχοπαθής θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να καταστρέψει αυτή την φωτογραφία - και το φωτογράφο που τη πήρε – η Avery φεύγει στη σκληρή ζούγκλα με την φωτογραφική της μηχανή για να ξεφύγει από τους ιεραποστόλους που μετατρέπονται σε βίαιους αντάρτες εξ αιτίας των προθέσεων του τρελού που θέλει να καταστρέψει τα πάντα.

Πάντως, ο Nacho Vigalondo ξεκίνησε να παίζει ως ηθοποιός το 1999, την ίδια χρονιά που ξεκίνησε να σκηνοθετεί, οπότε δεν είναι και τόσο αλλόκοτο το ότι παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και μάλιστα όχι σε δική του ταινία.

Μετά τη παγκόσμια πρεμιέρα του στο Fantastic Fest, το πρώτο trailer του Camino είναι εδώ.