Header Ads

The Invisible Guardian trailer: Ομιχλώδες θρίλερ στη χώρα των Βάσκων


Η παράδοση της Ισπανίας στα καλά θρίλερ μάλλον θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά, αφού το επίσημο trailer του The Invisible Guardian (El Guardian Invisible στα Ισπανικά) δείχνει εξαιρετικό.
Χωρίς υπότιτλους βέβαια, αλλά από πότε περιμένετε τους υπότιτλους για να απολαύσετε ένα καλό trailer;

Όταν το γυμνό σώμα ενός έφηβου κοριτσιού βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Baztán, συνδέεται με ένα παρόμοιο έγκλημα ένα μήνα πριν. 
Σύντομα, οι φήμες στο κοντινό χωριό φουντώνουν.
Είναι το έργο ενός τελετουργιακού δολοφόνου, ή μήπως είναι ο Basajaun, ο «Αόρατοα Φύλακας» σύμφωνα με την Βάσκικη μυθολογία;

Η επιθεωρήτρια Amaia Salazar ηγείται της έρευνας, η οποία την οδηγεί εκ νέου στην χώρα των Βάσκων όπου γεννήθηκε, και ήλπιζε να μην επιστρέψει ποτέ. 
Τυλιγμένο με ομίχλη και περιβαλλόμενο από αδιαπέραστα δάση, το μέρος αυτό γίνεται το σημείο ανεπίλυτων συγκρούσεων που κρύβει ένα τρομερό μυστικό από την παιδική ηλικία της Amaia, το οποίο θα έρθει στην επιφάνεια τώρα για τη στοιχειώσει.

Αντιμέτωπη με τις δεισιδαιμονίες του χωριού, η Amaia πρέπει να αγωνιστεί με τους δαίμονες του παρελθόντος της για να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ενός serial killer.
Αλλά, καθώς εισχωρεί βαθύτερα στην έρευνα, νιώθει την σκοτεινή παρουσία από κάτι που κρύβεται στις σκιές...

Το trailer έχει πολύ ομίχλη και νερό, εξαιρετικά επίπεδα παραγωγής και μια ατμόσφαιρα που συναντάμε συχνά από Ισπανούς δημιουργούς.
Το The Invisible Guardian σκηνοθέτησε ο Fernando Gonzalez Molina και θα βγει στις Ισπανικές αίθουσες στις 27 Μαρτίου 2017.