Header Ads

Clinical trailer: Μετα-τραυματικό στρες από το Netflix


Ο προγραμματισμός του Netflix έχει στόχο στα επόμενα χρόνια να καλύπτεται κατά 50% το πρόγραμμά του από δικές του παραγωγές.
Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να έχει ικανό αριθμό δικών του ταινιών σε κάθε είδος, ειδικά στον τρόμο, εκεί που δείχνει να μην πατάει και πολύ καλά τελευταία.
Φυσικά μιλάμε για ταινίες, γιατί στις σειρές δεν μπορούμε να έχουμε και πολλά παράπονα.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει μόνο το Rebirth (trailer), το I Am the Pretty Thing That Lives in the House (trailer) και το Mercy (trailer), αλλά πολύ σύντομα έρχεται και το Clinical, το οποίο θα βγει στους κινηματογράφους αύριο, Παρασκευή και 13!

Μία ψυχίατρος προσπαθεί να βάλει τη ζωή της ξανά σε τάξη μετά από μια βίαιη επίθεση, επιδιώκοντας να επουλώσει τα ψυχολογικά τραύματα ενός νέου ασθενούς, ο οποίος όμως έχει την δική του τρομακτική ιστορία.

Το Clinical είναι η δεύτερη δουλειά του Alistair Legrand, μετά το κακό ντεμπούτο του με το The Diabolical, και πρωταγωνιστεί η Vinessa Shaw.

Αν και δε φαίνεται μια τυπική ταινία τρόμου, το trailer έχει κάποιες μάλλον τρομακτικές εικόνες.
Επίσημα αναφέρεται ως ‘…ένα ανθρώπινο ψυχολογικό θρίλερ που μας περιγράφει την πραγματική φρίκη του μετα-τραυματικού στρες στη ζωή μας’.
Μάλιστα…