Header Ads

DVD Review: Confessions of the Sex Slaves (1977)


Το Tänzerinnen für Tanger (όπως είναι ο αυθεντικός τίτλος του παρόντος φιλμ), μας εξηγεί πως δεν υπάρχουν ιερόδουλες από επιλογή και πως όλες κάπως αποπλανούνται για να δουλέψουν στο Άμστερνταμ!

Ρίχνει μια ματιά σε διάφορες πτυχές της υποτιθέμενης κατάστασης, και βλέπουμε από στριπτήζ μέχρι και βιασμούς, αλλά αίσθηση προκαλούν μόνο οι σκηνές με τα ενέσιμα ναρκωτικά.

Μπορεί όλο αυτό να ακούγετε πολύ ενδιαφέρον, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως πρωταγωνιστούν η Gina Janssen [που αργότερα πέρασε και από το Sadomania - Hölle der Lust (1981) του Jesús Franco] και ο (πάντα ευπρόσδεκτος σε τέτοιες ταινίες) Eric Falk [θυμηθείτε τον στο Ilsa, the Wicked Warden (1977) του Jesús Franco], αλλά το αποτέλεσμα είναι βαρετό και σίγουρα θα σας στείλει για ύπνο.

Executive producer ήταν ο αγαπημένος σας Erwin C. Dietrich [την επόμενη χρονιά έκανε το The Wild Geese (1978)], η παραγωγή είναι του Werner Zeindler [production manager του Love Camp (1977), επίσης του Jesús Franco], ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Jack Guy [γνωστός για το σενάριο του Hitler's Last Train (1977)].

Χρήστος Μουρούκης.