Header Ads

Rings trailer: Το ταλαιπωρημένο sequel του The Ring είναι εδώ ...επιτέλους!


Το Rings έχει πάει πίσω τόσες πολλές φορές που πολλοί θα έχουν ξεχάσει καν ότι άλλο ένα sequel των επιτυχημένων θρίλερ The Ring πρόκειται να βγει στις αίθουσες σύντομα.
Αλλά τουλάχιστον εγώ, δεν πρόκειται να σας αφήσω να το ξεχάσετε…

Ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του franchise τρόμου, το οποίο αποκαλύπτει ότι η  Samara κατάφερε με κάποιο τρόπο να καλύψει την τεχνολογική της διαφορά και να …αναβαθμιστεί ψηφιακά.

Το The Ring του 2002 ήταν ένα φανταστικό remake από τον ικανότατο σκηνοθέτη Gore Verbinski και με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts (με μια από τις Σκηνές που Αγαπήσαμε), και μία από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες που είχα σε σινεμά.
Το The Ring 2 του 2005 δεν έφτασε τα επίπεδα του πρώτου, αλλά ήταν εξίσου τρομακτικό και αρκετά έξυπνο επίσης.

Η ιδέα του Rings (σε σκηνοθεσία F. Javier Gutierrez πια) δε φαίνεται πια τόσο αναζωογονητική όσο φάνταζε τότε η ιστορία μιας βιντεοκασέτας που μόλις την έβλεπες, κάποιος σε έπαιρνε τηλέφωνο και σου έλεγε πως ‘…θα πεθάνεις σε 7 ημέρες’ (θυμάμαι τη πλάκα στο σινεμά, ωραία χρόνια), και μάλλον θα πρέπει να το δούμε πιο ελαφρά.

Το trailer που βγήκε υπόσχεται ό,τι θα περίμενε κανείς από μια ταινία The Ring - μακριά μαύρα μαλλιά, το creepy παιδί που ψιθυρίζει, το παράξενο παλιό βίντεο - αλλά φαίνεται σαν να λείπει η …ψυχή της Samara.

Το Rings πάντως θα το δούμε και εμείς στην Ελλάδα στις 2 Φεβρουαρίου (εκτός αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή).