Header Ads

Insidious: The Last Key trailer: Η Elise επιστρέφει στο 4ο Κεφάλαιο του James Wan!


Όταν ο James Wan εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του Hollywood μέσω του Saw το 2004, ήταν δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι θα κατέληγε να είναι στη κορυφή και ένας από τους σημαντικότερους ανθρώπους αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία.
Γιατί, αυτό ακριβώς είναι.

Ο Wan σκηνοθέτησε με επιτυχία το Furious 7 το 2015 και είναι έτοιμος να κάνει την πολυαναμενόμενη solo ταινία του Aquaman στο Universe της DC
Βρίσκεται επίσης στη παραγωγή των reboot των Mortal Kombat και Resident Evil!

Παρόλα αυτά, και ανεξαρτήτως των άλλα high profile projects που κάνει, ο Wan θα συνδέεται πάντα με το είδος του τρόμου. 
Δεν είναι απλώς ο άνθρωπος που έκανε το Saw ένα απίστευτα κερδοφόρο franchise επτά ταινιών - με μια όγδοη να έρχεται σύντομα – αλλά είναι επίσης η κινητήρια δύναμη πίσω από δύο άλλες εξαιρετικά επιτυχημένες σειρές τρόμου: The Conjuring και Insidious

Το Conjuring έχει μέχρι στιγμής ένα άμεσο sequel και δύο ταινίες spinoff - με άλλη μία συνέχεια και δύο spinoffs στο πρόγραμμα – ενώ το Insidious ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο κοινό την τέταρτη δόση.

Οι κριτικές για κάθε Insidious ταινία ποικίλουν, αλλά το franchise στο σύνολό του έχει βγάλει 370 εκατομμύρια δολάρια σε όλο τον κόσμο, όλα με προϋπολογισμό από 10 εκατομμύρια δολάρια και κάτω. 
Και όταν ένα franchise πάει τόσο καλά, το Hollywood θέλει να βγάλει όλο και περισσότερα από αυτό.
Έτσι ήρθε το Insidious: The Last Key

Η ιστορία αυτή τη φορά είναι αυστηρά προσωπική, καθώς η Elise (Lin Shaye) βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα πνεύμα που στοχεύει την ίδια της την οικογένεια.
Κάπως συγκεχυμένα, το τέταρτο κεφάλαιο εξελίσσεται χρονικά αμέσως μετά το τρίτο, το οποίο ήταν prequel της πρώης ταινίας.

Στο cast βρίσκονται και οι Javier Botet, Josh Stewart, Kirk Acevedo και άλλοι.
Το Insidious: The Last Key θα το δούμε (και στην Ελλάδα) στις 4 Ιανουαρίου 2018.