Header Ads

Bates Motel: season 3 - BluRay review


Αυτή η τρίτη σεζόν βρίσκει τη Norma [η Vera Farmiga του The Conjuring 2] να είναι ακόμη περισσότερο προστατευτική με τον γιό της, Norman [ο Freddie Highmore του Charlie and the Chocolate Factory (2005)], αφού κοιμούνται αγκαλιά ενώ αυτός είναι πλέον 18 ετών! – ενώ αυτός προσπαθεί δειλά-δειλά να συνάψει σχέση με την γλυκύτατη Emma [η Olivia Cooke του Ouija (2014)], εν μέσω μερικών δολοφονιών.

Στην μικρή πόλη του ξενοδοχείου του τίτλου η οικονομία στηρίζεται επάνω στην εμπορία ναρκωτικών και ο Dylan [ο Max Thieriot του House at the End of the Street (2012)] προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή θέλοντας να αφήσει πίσω του τη θέση του αρχηγού που με τόσο κόπο κατέκτησε (στην προηγούμενη σεζόν), ενώ ο Sheriff Alex Romero [ο Nestor Carbonell] προσπαθεί να διατηρήσει την τάξη.

Μπορεί πολλά μοτίβα να επαναλαμβάνονται από τη δεύτερη κυρίως σεζόν (μπλεξίματα με τον υπόκοσμο, διάσωση εκδιδόμενων γυναικών κτλ.) αλλά είναι τόσο αψεγάδιαστες οι ερμηνείες που παραδίδουν ανεπανάληπτο tension ικανό να πείσει ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

Το Region B 2-disc Blu-ray set που αγόρασα παρουσιάζει όλα τα επεισόδια της τρίτης σεζόν σε 1080p High-Definition Widescreen 1.78:1, και στις πρόσθετες παροχές θα βρείτε Deleted Scenes και το βίντεο A Broken Psyche: Creating Norma-n (στο οποίο μέσα σε 7 λεπτά οι παραγωγοί εξηγούν τα κομβικά σημεία της ιστορίας της σεζόν).

Χρήστος Μουρούκης.