Header Ads

TRAUMA trailer: Ακραίο extreme horror με πολιτικές διαστάσεις από τη Χιλή!


Αυτό που ακολουθεί είναι πιθανότατα η πιο σκληρή, βίαιη, ακραία ταινία τρόμου που έχετε δει τα τελευταία χρόνια, σίγουρα η πιο extreme ταινία που έχει βγάλει η Λατινική Αμερική.
Μιλάμε για το TRAUMA του Lucio A. Rojas, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Morbido Film Fest του Μεξικό στο τέλος του μήνα.

Το TRAUMA μιλάει για τη βίαιη ιστορία μιας τεσσάρων γυναικών που καταδιώχθηκε και βανδαλίστηκε από δύο άνδρες, των οποίων το κακό προήλθε από το σκοτεινό παρελθόν της Χιλής, σε μια ταινία που θα προκαλέσει μεγάλη διαμάχη στη χώρα της.
Το TRAUMA ξεμπροστιάζει το σκοτεινό παρελθόν της νοτιότερης Λατινικής χώρας με την ιστορία τεσσάρων νέων γυναικών που δέχονται επίθεση από έναν διαταραγμένο άνδρα και τον γιο του σε ένα ταξίδι τους ένα Σαββατοκύριακο.

Ο ίδιος ο σκηνοθέτης Lucio A. Rojas λέει:
"Το TRAUMA είναι μια ωμή ταινία - σκληρή, βίαιη και δραματική. Μερικά από τα στοιχεία της θα μπορούσαν να πλησιάσουν το exploitation cinema, αλλά δεν μείναμε εκεί.Έχει κακούς που δεν είναι από το παρόν, αλλά από άλλες εποχές της ιστορίας της Χιλής. Το περιεχόμενο είναι ακραίο, splatter, αυστηρά για θεατές άνω των 18 ετών. Αλλά ήταν ο μόνος τρόπος να μιλήσεις σε μια τέτοια ιστορία».

Πρωταγωνιστούν οι Catalina Martin, Macarena Carrere, Ximena del Solar, Dominga Bofill, Daniel Antivilo και Eduardo Paxeco, ενώ στη παραγωγή βρίσκονται δύο γνώριμοι του Horrorant, οι αδερφοί Luciano και Nico Onetti, του εξαιρετικού Francesca του 2015 και του επερχόμενου What the Waters Left Behind, που αυτή τη στιγμή προβάλλεται στο Sitges και σύντομα θα το δούμε κι εδώ. 

Όσοι έχετε γερό στομάχι, δείτε το trailer.