Header Ads

Wellington Paranormal trailer: Μια θεότρελη σειρά από τη Νέα Ζηλανδία!


Τέσσερα χρόνια μετά την breathtrough ταινία τους, το δίδυμο Jemaine Clement και Taika Waititi επιστρέφει στα παλιά τους λημέρια, παρουσιάζοντας τη spin-off τηλεοπτική σειρά Wellington Paranormal που μας πάει πίσω στο κόσμο του θεότρελου What We Do in the Shadows.

Η σειρά, όπως και η ταινία άλλωστε, έχει το ύφος mockumentary όμως αντί αυτή τη φορά να παρακολουθούμε τη ζωή των “τεράτων”, αλλάζουμε στρατόπεδο, και μπαίνουμε στο αστυνομικό τμήμα του Wellington όπου, βλέποντας τα συνεχώς αυξανόμενα περιστατικά μεταφυσικής φύσεως, δημιουργούν ένα νέο τμήμα που θα τα ερευνά, βάζοντας υπεύθυνο τον αρχιφύλακα Maaka και τους όχι και ιδιαίτερα ικανούς αστυνομικούς Minogue και O’Leary, που γνωρίσαμε και στη ταινία.

Ακολουθώντας πιστά τα βήματα της ταινίας, και με το sequel We're Wolves να παραμένει ακόμα στα χαρτιά, το Wellington Paranormal μοιάζει ένα αρκετά ικανοποιητικό φιξ για τους φανατικούς οπαδούς της ταινίας.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιουλίου στη τηλεόραση της Νέας Ζηλανδίας, έτσι είναι ακόμα άγνωστο πότε ακριβώς θα γίνει διαθέσιμη παγκοσμίως και μέσω ποιας πλατφόρμας, όμως πιθανότατα δε θα καθυστερήσει..
Δείτε το μικρό tv spot…

Αναδημοσίευση από FilmBoy.