Header Ads

Scary Stories to Tell in the Dark trailer: Ιστορίες τρόμου από τον Guillermo del Toro!


Όταν κάποιος αναφέρεται στο παιδικές ιστορίες τρόμου, το μυαλό όλων πάει στα Goosebumps
Στο ίδιο ωστόσο μοτίβο κινείται και η λιγότερη διάσημη τριλογία βιβλίων του Brodye Robertson, Scary Stories to Tell in the Dark που κυκλοφόρησαν τη δεκαετία 1981-1991 και καθένα περιέχει πολλές μικρές ιστορίες τρόμου που προκαλούν την παιδική καταλληλότητα.

Τα δικαιώματα της σειράς εξασφάλισε πριν μερικά χρόνια η CBS Films και με τον Guillermo del Toro να κρατάει τα ηνία (ως παραγωγός και σεναριογράφος), το project δεν άργησε να προχωρήσει και το Σεπτέμβριο φτάνει στις αίθουσες.

1968, στην Αμερική. 

Ο αέρας αλλαγής παντού. 
Μακριά από τις αναταραχές, βρίσκεται μια μικρή πόλη με το όνομα Mill Valley, που για χρόνια η σκιά της οικογένειας των Bellows στέκει αγέρωχη. 
Στην έπαυλη στο τέρμα της πόλης, η Sarah, ένα νεαρό κορίτσι με τρομακτικά μυστικά μετέτρεψε την βασανισμένη της ζωή σε μια σειρά από τρομακτικές ιστορίες, γραμμένες σε ένα βιβλίο που αδιαφορούν για τον χρόνο και θα γίνουν αληθινές όταν μια παρέα εφήβων ανακαλύψει το απόκοσμο σπίτι της Sarah.

Στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον André Øvredal (The Autopsy of Jane Doe). 

Το cast απαρτίζεται κυρίως από πιτσιρίκια που μάλλον δεν έχει νόημα να αναφέρω, με τους Gil Bellows (Kill the Messenger), Lorraine Toussaint (Selma) και Dean Norris (Death Wish) να τα συνοδεύουν.

Δείτε τα 3 trailers που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και ραντεβού στις 19 Σεπτεμβρίου...

FilmBoy.