Header Ads

Επίσημη σύνοψη των [REC] 3: Genesis και [REC] 4: Apocalypse

Το [REC] 3: Genesis του Paco Plaza είναι προγραμματισμένο να βγει στις Ισπανικές αίθουσες σε λίγους μήνες, και σήμερα βγήκε η επίσημη σύνοψη αυτής αλλά και της συνέχειας της, του [REC] 4: Apocalypse.

Η Leticia Dolera και ο Diego Martin πρωταγωνιστούν στο Genesis, στο οποίο η δράση μεταφέρεται πλέον μίλια μακριά από την αρχική του θέση και εν μέρει στο φως της ημέρας, δίνοντας στη ταινία μία εντελώς φρέσκια οπτική.

Η μόλυνση έχει πια εγκαταλείψει το κτίριο.
Σε μια έξυπνη στροφή στη πλοκή, που συγκεντρώνει στοιχεία από τις δύο προηγούμενες ταινίες, η τρίτη ταινία λειτουργεί ως αποκωδικοποιητής αποκαλύπτοντας κρυμμένες πληροφορίες από τις προηγούμενες και φυσικά αφήνει τα σημαντικά για το τέταρτο και τελευταίο φιλμ.

Παρακάτω είναι οι επίσημες συνόψεις των δύο ταινιών:

[REC] 3: Genesis: Ο Koldo και η Clara ετοιμάζονται να γιορτάσουν την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους, το γάμο τους.
Όλα φαίνονται να κυλούν ομαλά, με τη νύφη, το γαμπρό και τις οικογένειες τους να απολαμβάνουν μια υπέροχη μέρα, μέχρι που κάποιοι καλεσμένοι αρχίζουν να δείχνουν σημάδια μιας παράξενης ασθένειας.

Πριν καταλάβουν τί συμβαίνει, το αντρόγυνο θα βρεθεί στη μέση μιας κόλασης καθώς μια ανεξέλεγκτη μανία βίας εξαπολύεται στο γάμο.

Μέσα στο πανικό, ο Koldo και η Clara θα χωριστούν, για να ξεκινήσει μια απελπισμένη αναζήτηση του ενός για τον άλλον.
Αυτό που ξεκίνησε ειδυλλιακά, καταλήγει στον χειρότερο εφιάλτη.



[REC] 4: Apocalypse: Η Angela Vidal, η νεαρή δημοσιογράφος της τηλεόρασης που μπήκε στο κτίριο μαζί με τη πυροσβεστική, καταφέρνει να βγει ζωντανή.
Αυτό όμως που δεν ξέρουν οι στρατιώτες είναι ότι φέρει μέσα της τον σπόρο της παράξενης λοίμωξης.

Την βάζουν σε μια προσωρινή εγκατάσταση απομόνωσης, μια υψηλής ασφάλειας κατασκευή όπου θα πρέπει να μείνεισε καραντίνα για λίγες ημέρες.

Ένα παλιό πετρελαιοφόρο, μίλια μακριά από την ακτή, που περιβάλλεται από νερό είναι το ιδανικό μέρος για απομόνωση.



Πώς σας φαίνονται;
Μόνο εγώ θεωρώ τη σύνοψη του [REC] 3 πιο ενδιαφέρουσσα;