Header Ads

Επίσημη σύνοψη του Wrong Turn 5 που ξεκινά γυρίσματα

Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι το Wrong Turn franchise αντέχει και συνεχίζεται τόσο πολύ.

Μετά το κακό Wrong Turn 4: Bloody Beginnings, ήμουν εντελώς σίγουρος ότι κάπου εδώ η αιματοβαμμένη παράσταση θα λάβει τέλος.
Κι όμως, επίσημα το Wrong Turn 5 είναι στη παραγωγή και μάλιστα ανακοινώθηκε και η επίσημη σύνοψη.

Θα γυριστεί τις επόμενες εβδομάδες στη Σόφια της Βουλγαρίας, με τον Declan O'Brien (ο οποίος έγραψε και το σενάριο), να κάθεται αναπαυτικά στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την τρίτη του Wrong Turn ταινία του.

Λογικά αναμένουμε κάποια νέα για το cast τις επόμενες ημέρες, αλλά αν βιάζεστε και, ακόμα καλύτερα θέλετε να παίξετε κι εσείς έναν ρολάκο κομπάρσου, απευθυνθείτε στο Bloody-Disgusting για τα περαιτέρω.

Εγώ, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να σας δώσω την επίσημη σύνοψη της ταινίας, όπως κυκλοφόρησε στο ιντερνέτι χθες βράδυ...


Στο επόμενο ανατριχιαστικό κεφάλαιο του Wrong Turn, μια μικρή πόλη της Δυτικής Βιρτζίνια φιλοξενεί το θρυλικό Mountain Man Festival στη γιορτή του Halloween, στο οποίο πλήθος μασκαρεμένων party-animal teens συγκεντρώνονται  για μια άγρια νύχτα με μουσική και αταξίες.

Αλλά μια οικογένεια κανίβάλων (ναι, αυτοί) θα σταματήσει τη διασκέδαση όταν θα κεράσουν τους εαυτούς του ...μια ομάδα φοιτητών, που επισκέφτηκαν τη πόλη για να περάσουν καλά.


Μη μου πείτε, η φαντασία οργιάζει.