Header Ads

Πρώτη επίσημη αιματοβαμμένη εικόνα από το S-VHS, το sequel του V/H/S


Η ανθολογία τρόμου V/H/S, η πρώτη ταινία που έφερε στις ελληνικές αίθουσες η FilmBoy Pictures, απέκτησε φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και μερικούς εχθρούς, ειδικά στη χώρα μας.

Ωστόσο, το ελληνικό κοινό συνολικά υποδέχθηκε θετικότατα τη προσπάθειά μας (αντίστοιχες προσπάθειες πριν χρόνια και σε καλύτερες οικονομικές συνθήκες, είχαν αποτύχει – θυμάμαι ήδη δύο παραδείγματα), και αυτό δείχνουν τα ~9.000 εισητήρια με τα οποία φαίνεται να κλείνει η ταινία.

Προφανώς, το ελληνικό horror κοινό έχει βαρεθεί τα συμβατικά θρίλερ με πρωταγωνιστές horror-icon ονόματα ...όπως ο Daniel Craig ή ο Clive Owen (…).


Όπως και να’χει, στην Αμερική δεν είχαν καν μέτριες κριτικές, και έτσι η απόφαση για ένα sequel ήταν πολύ εύκολη...



Πριν λίγες μέρες ακούσαμε ότι το sequel θα έχει κομμάτια από τον Eduardo Sanchez του Blair Witch Project και τον Gareth Evans του The Raid: Redemption, αλλά και του Jason Eisener (Hobo With A Shotgun).

Επίσης, ο σκηνοθέτης του Ινδονησιακού Macabre, Timo Tjahjanto θα συν-σκηνοθετήσει την ιστορία του με τον Evans, και μάλιστα χθες δόθηκε στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα από αυτό το segment.

To S-VHS (έτσι θα λέγεται και όχι VHS 2) δεν είναι γνωστό πότε θα ολοκληρώσει γυρίσματα, αλλά σύντομα θα έχουμε νεότερα.

Προς το παρόν, επάνω είναι η επίσημη εικόνα από το sequel.