Header Ads

When Your Flesh Screams (Cuando tu Carne Grite Basta) trailer: Revenge thriller από την Αργεντινή


Η Αργεντινή ήταν πάντα μια ανεξάντλητη πηγή ποιοτικού τρόμου, αλλά στην Ελλάδα την ανακαλύψαμε πρόσφατα, με το αρκετά καλό Cold Sweat και περιμένοντας το Penumbra, σε λίγους μήνες.

Με την κυκλοφορία της νέας ιστορίας εκδίκησης Cuando tu Carne Grite Basta (When Your Flesh Screams) να είναι κοντά, το επίσημο teaser trailer βγήκε να μας θυμίσει όλα αυτά για τα οποία ο Αργεντίνικος τρόμος μπορεί να υπερηφανεύεται.

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τη Martina, μία φοιτήτρια βιολογίας η οποία, αφού μετακόμισε από το χωριό της στη μεγάλη πόλη για τις σπουδές, αποφασίζει να κάνει μια εκδρομή στα περίχωρα της πόλης, προς αναζήτηση σπανίων και εξωτικών δειγμάτων για την έρευνά της.

Δεν βρίσκει όμως τίποτα, και μετά από μια μακρά αναζήτηση, αποφασίζει να ξεκουραστεί στην άκρη του δρόμου, όταν οι δυο psycho γείτονες της προτείνουν να την πάνε στο δάσος, όπου ισχυρίζονται ότι υπάρχει το δείγμα που έψαχνε...




Η Martina δέχεται φυσικά, αλλά στη πορεία οι κακοποιοί την απαγάγουν και είναι αποφασισμένοι να της προκαλέσουν όλα τα είδη απαίσιων και φρικτων πράξεων, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Η ιστορία παίρνει μια αναπάντεχη τροπή, όταν η Martina αποφασίζει να απελευθερώσει το μεγάλο θυμό της.


Γράφει και σκηνοθετεί ο Guillermo Martinez.

Προφανώς ένα ξεκάθαρο revenge thriller, με ένα trailer που δεν δείχνει και πολλά, αλλά και μόνο η ατμόσφαιρα και το στυλ του, αρκεί.

Δείτε το teaser trailer στη συνέχεια και αφήστε τα σχόλια σας.



Cuando tu carne grite Basta! (When your flesh... από Horrorant