Header Ads

You're Next trailer: Μήπως ξέχασες να κλειδώσεις;


Γράφει ο Κώστας Κίτσιος.

Όταν τον Σεπτέμβριο του 2011 το You're Next του Adam Wingard (V/H/S) έκανε την πρεμιέρα του στο Toronto International Film Festival, όλοι μιλούσαν για μία από της καλύτερες ταινίες στις μεταμεσονύκτιες προβολές. 

Το ίδιο συνέβη και στο Fantastic Fest τον ίδιο μήνα στις ΗΠΑ.

Η κυκλοφορία του όμως έπεσε θύμα της συγχώνευσης των Summit/Lionsgate με αποτέλεσμα να μπει στο ψυγείο. 


18 μήνες μετά, η Lionsgate κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και φαίνεται πως αξίζει την αναμονή! 

"Η επανένωση της οικογένειας Davison διακόπτεται απότομα, όταν μια συμμορία μασκοφόρων δολοφόνων που κουβαλάνε τσεκούρια και τοξοβόλα εισβάλει στο σπίτι τους. 

Τα θύματα φαίνονται καταδικασμένα, μέχρι την στιγμή που ένας καλεσμένος της οικογένειας αναδεικνύεται ως ο πιο ταλαντούχος δολοφόνος απ' όλους."



Αυτό είναι το σενάριο που έγραψε ο Simon Barret, ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί με τον Adam Wingard σε αρκετές ταινίες όπως: V/H/S, The ABCs of Death, A Horrible Way to Die, Autoerotic.

Η ατμόσφαιρα είναι γεμάτη αγωνία και το Perfect Day του Lou Reed δένει τέλεια. 


Επίσης η πολυπληθής οικογένεια και τα τσεκούρια προδιαθέτουν για πολλά brutal σκηνικά και ας ελπίσουμε μόνο να μην είναι σαν το The Strangers (2008).

Το καστ περιλαμβάνει τους: Sharni Vinson (Bait), Joe Swanberg (V/H/S), Wendy Glenn (11-11-11), Ti West (The House of the Devil), AJ Bowen (Chillerama), Kate Lyn Sheil (V/H/S), Nicholas Tucci (Undocumented).

Το You're Next θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ τον Αύγουστο.

Τι λέτε, αξίζει να το περιμένουμε; 


You're Next trailer από Horrorant