Header Ads

3 Doors Of Horrors trailer: Ανθολογία τρόμου από τη Μαλαισία


Μπορεί το V/H/S να έδωσε νέα πνοή στις ταινίες ανθολογίας τρόμου και το V/H/S 2 να βελτίωσε ακόμα περισσότερο τα όποια μειονεκτήματα του προκατόχου του, αλλά δεν είναι μόνο ο δυτικός κινηματογράφος ικανός για τέτοια εγχειρήματα.

Η άνθιση του κινηματογράφου τρόμου στην Ασία εδώ και 20 χρόνια περίπου, μας έδωσε αρκετά καλές ταινίες ανθολογίας τρόμου όπως το Three... Extremes (2004) και 4bia (2008).

Σ' αυτό το «κλαμπ» επιχειρεί να μπει εδώ και λίγες μέρες και το 3 Doors Of Horrors, το trailer του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω και όχι μόνο.

Σε παραγωγή του Μαλαισιανού σκηνοθέτη James Lee και σε σκηνοθεσία των Leroy Low, Edmund Yeo και Ng Ken Kin, τρεις ιστορίες τρόμου διαδραματίζονται στο Hungry Ghost Festival στην Κίνα.

Ο James Lee δεν σταμάτησε όμως απλά στην παραγωγή του όλου πρότζεκτ αλλά θέλησε να προωθήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την ταινία σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό, και έτσι ανέβασε το 3 Doors Of Horrors ελεύθερο στο YouTube εδώ και λίγες μέρες.

Δείτε το trailer του 3 Doors Of Horrors και αν πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο, μπορείτε να δείτε όλη την ταινία εδώ με Αγγλικούς υπότιτλους.


Κώστας Κίτσιος.



3 Doors of Horrors trailer από Horrorant