Header Ads

The Machine trailer: Βρετανικό βραβευμένο sci-fi horror


Μία από τις ταινίες που προβλήθηκαν φέτος τόσο στο Tribeca Film Festival όσο και στο Fantasia Film Festival, είναι το Βρετανικής προελεύσεως "The Machine", ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, σε σκηνοθεσία/σενάριο James Caradog.

Εν όψη της πρεμιέρας της ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο του 2014, ξεκίνησε η προώθηση της με ένα πρώτο trailer και μπορούμε να πούμε ότι φαίνεται το λιγότερο ενδιαφέρον.

Η Βρετανία βρίσκεται σε μια νέα περίοδο ψυχρού πολέμου, έχοντας απέναντί της έναν νέο εχθρό. 


Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας βρίσκεται στα πρόθυρα της ανάπτυξης ενός όπλου που θα αλλάξει τις ισορροπίες του παιχνιδιού.

Επικεφαλής επιστήμονας είναι ο Vincent McCarthy και το δημιούργημα του, "The Machine", είναι ένα ανδροειδές με απαράμιλλες φυσικές και τεχνολογικές δεξιότητες.

Όταν ένα πρόβλημα προγραμματισμού στο πρωτότυπο ανδροειδές έχει σαν αποτέλεσμα την καταστροφή του εργαστηρίου του, ο McCarthy στρατολογεί την Ava, μία επιστήμονα τεχνητής νοημοσύνης για να τον βοηθήσει να αξιοποιήσει το πλήρες δυναμικό μιας πραγματικά πρωτοπόρας πολεμικής μηχανής.

Το ρόλο του Vincent McCarthy έχει αναλάβει ο Toby Stephens και αυτόν της Eva η Caity Lotz (The Pact). 

Το καστ συμπληρώνουν οι Denis Lawson (Perfect Sense), Sam Hazeldine (The Raven), Sule Rimi, Pooneh Hajimohammadi, Alan Low (Rush).

Το The Machine έχει ήδη μαζέψει δύο βραβεία στα British Independent Film Awards (BIFA) και σίγουρα μπορεί να αποτελέσει μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις για το 2014.


Κώστας Κίτσιος.



The Machine trailer by Horrorant