Header Ads

Helix trailer: Η νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του SyFy


Από το τηλεοπτικό δίκτυο Syfy κυκλοφόρησε το trailer της νέας τους σειράς Helix, ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας από τον Ronald D. Moore, δημιουργό των επιτυχημένων Battlestar Galactica και Star Trek Tv Series.

Μια ομάδα επιστημόνων από το Κέντρο Ελέγχου Ειδικών Λοιμώξεων, ταξιδεύει στην Αρκτική, σε μια high-tech ερευνητική μονάδα με σκοπό να ερευνήσει ένα πιθανό ξέσπασμα επιδημίας. 


Εκεί θα βρεθούν σε μια μάχη ζωής και θανάτου, η οποία θα καθορίσει την επιβίωση της ανθρωπότητας ή τον ολοκληρωτικό αφανισμό της.

Η σειρά είναι βασισμένη σε μια ιδέα του Cameron Porsandeh και πέρα του Ronald D. Moore που εκτελεί χρέη executive producer, στην παραγωγή έχουμε τους Steven Maeda του Lost και Lynda Obst του Interstellar.

Το καστ περιλαμβάνει τους Billy Campbell (Fat Kid Rules the World), Hiroyuki Sanada (Wolverine), Jordan Hayes (House at the End of the Street), Catherine Lemieux (White House Down), Kyra Zagorsky (The ABS's of Death), Neil Napier (Riddick), Meegwun Fairbrother και Mark Ghanime.

Ο David Slade των The Twilight Saga: Eclipse και 30 Days of Night έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου που θα προβληθεί στις 10 Δεκεμβρίου.

Κρίνοντας από τις προηγούμενες δουλειές του Ronald D. Moore, αλλά και από το trailer, το Helix παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον.


Κώστας Κίτσιος.