Header Ads

24 Exposures trailer: Ένας φωτογράφος με φετίχ τις γυναίκες και το θάνατο


Από την IFC Films κυκλοφόρησε το trailer της νέας ταινίας του Joe Swanberg24 Exposures, και πέρα από το ιδιαίτερο θέμα της, αυτό που βλέπουμε είναι ότι για ακόμα μία φορά ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης/σεναριογράφος/ηθοποιός παραμένει πιστός στο αγαπημένο του είδος, γνωστό ως «mumblecore».

Από το 2005 που γύρισε την πρώτη του μεγάλου μήκους ταινία (Kissing on the Mouth) έως και σήμερα έχουν μεσολαβήσει περισσότερα από 10 φιλμ, 2 σειρές, αλλά και μικρού μήκους ταινίες, όλα με μια τεχνική Do It Yourself «DIY», χρησιμοποιώντας πολύ λίγα μέσα, αλλά πολλά (μα πάρα πολλά όμως και ίσως αχρείαστα) λόγια, δλδ «mumblecore».

Στις πιο γνωστές του δουλειές ανήκουν τα Drinking Buddies (2013), All the Light in the Sky (2012), V/H/S (2012) "The Sick Thing That Happened to Emily When She Was Younger" και Autoerotic (2011).

Στο 24 Exposures, έχει καταφέρει να βάλει μπροστά από την κάμερα τον Adam Wingard, σκηνοθέτη του You're Next αλλά και τον Simon Barrett, σκηνοθέτη του V/H/S 2 "Tape 49". 


Με τον Adam Wingard μάλιστα έχουν ξανά συνεργαστεί ποικιλοτρόπως σε αρκετές ταινίες.

Η ιστορία του 24 Exposures μπλέκει την τέχνη με την πορνογραφία και την ζωή με τον θάνατο και αφορά έναν φωτογράφο (Adam Wingard) με φετίχ τις γυναίκες, τον θάνατο αλλά και τον συνδυασμό αυτών των δύο.

Όταν ένα από τα μοντέλα του βρίσκεται νεκρό, θα συνεργαστεί με έναν ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών και μια παράξενη φιλία θα αναπτυχθεί μεταξύ τους, καθώς και η περιέργεια και των δύο για την δουλειά που κάνει ο άλλος είναι μεγάλη.

Το 24 Exposures θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική σε επιλεγμένες αίθουσες στις 24 Ιανουαρίου.


Κώστας Κίτσιος.






24 Εxposures trailer από Horrorant