Header Ads

Cheap Thrills trailer: Ό,τι δεν σε σκοτώνει ...σε κάνει πλουσιότερο!


Έκανε πρεμιέρα στο South by Southwest Film Festival, πέρασε από πολλά φεστιβάλ μεταξύ των οποίων και οι Νύχτες Πρεμιέρας (review εδώ), συγκέντρωσε θετικότατες κριτικές και πλησιάζει επιτέλους η μέρα για την ευρεία διανομή του Cheap Thrills, στις αρχές του 2014.

Μετά από ένα πρώτο trailer που είδαμε το καλοκαίρι, ήρθε η στιγμή και για το δεύτερο, red band όμως αυτήν τη φορά, από τις Drafthouse Films/Cinedigm.

Ο Craig, πατέρας ενός νεογέννητου παιδιού, χάνει τη δουλειά του, ενώ αντιμετωπίζει και την έξωση από το σπίτι του και δεν έχει ιδέα πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

Τότε όμως εμφανίζονται οι Colin και Violet, ένα απίστευτα πλούσιο ζευγάρι που βαριέται, και που προσφέρει σε αυτόν και το φίλο του Vince πολλά λεφτά, αν ολοκληρώσουν μια σειρά από αποστολές στη διάρκεια μιας νύχτας.

Καθώς η νύχτα περνάει όμως, οι αποστολές γίνονται όλο και πιο βίαιες και προκλητικές, αλλά αυξάνεται και το χρήμα.

Η σκηνοθεσία είναι του E.L. Katz (του επερχόμενου ABCs of Death 2) και στο ρόλο του Craig έχουμε τον Pat Healy (The Innkeepers), ενώ τον πλαισιώνουν οι Ethan Embry, David Koechner (A Haunted House) και η Sara Paxton (Enter Nowhere).


Το Cheap Thrills θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Φεβρουαρίου σε VοD και σε περιορισμένες αίθουσες των ΗΠΑ στις 21 Μαρτίου.

Κώστας Κίτσιος.




Cheap Thrills trailer #2 από Horrorant