Header Ads

Mr. Jones trailer & clip: Ο καλλιτέχνης του τρόμου!


Για το Mr. Jones του Karl Mueller -σεναριογράφου του The Divide- είχαμε αναφερθεί για πρώτη φορά πριν από ένα χρόνο περίπου, όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο και μοναδικό μέχρι και πριν λίγο καιρό clip της ταινίας, στα πλαίσια του Tribeca Film Festival 2013.

Η Anchor Bay, λίγες μέρες πριν την προβολή του έσπευσε να αγοράσει τα δικαιώματα της ταινίας για την Βόρεια Αμερική και από τότε η ταινία χάθηκε από το προσκήνιο μέχρι και τα μέσα Μαρτίου, όταν και κυκλοφόρησε το πρώτο trailer.

Οι προετοιμασίες για το 1ο Horrorant Film Festival 'Fright Nights' μπορεί να μην άφησαν τα "ραντάρ" μας να το εντοπίσουν έγκαιρα, αλλά μόνο για λίγο, αφού ήρθε η ώρα να σας το παρουσιάσουμε, μαζί με ένα ακόμα clip που κυκλοφόρησε, λόγω της limited διανομής του φιλμ στις 2 Μαΐου στο Los Angeles και της Blu-ray/DVD κυκλοφορίας του στις 6 Μαΐου. 

Ο Scott (Jon Foster, Pandorum) είναι ένας κινηματογραφιστής σε αναζήτηση έμπνευσης, που μετακομίζει μαζί με την σύντροφο του Penny (Sarah Jones) σε μια απομακρυσμένη κατοικία.

Ο μόνος τους γείτονας, είναι ένας μυστηριώδης ερημίτης που βγαίνει από το σπίτι του μόνο την νύχτα...

Μόλις ανακαλύπτουν ότι πρόκειται για έναν κακόφημο καλλιτέχνη, γνωστό ως Mr. Jones, αντιλαμβάνονται ότι αυτή είναι μια μοναδική ευκαιρία να καταγράψουν την περίπτωση του.

Καθώς όμως βουτάνε όλο και περισσότερο μέσα στον κόσμο του Mr. Jones, ανακαλύπτουν ότι βρίσκονται παγιδευμένοι στους δικούς τους εφιάλτες και η απόδραση δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Οι Faran Tahir (Elysium), Mark Steger (The Pact), Stanley B. Herman (Black Swan), David Clennon (J. Edgar) και η Rachel O'Meara (The Experiment) συμπληρώνουν το καστ.

Δείτε παρακάτω τόσο το clip, όσο και το trailer της ταινίας, που φτιάχνουν ωραίο τρομακτικό κλίμα και αναμένουμε την κυκλοφορία του, για να δούμε τελικά αν άξιζε τον κόπο η αναμονή.

Κώστας Κίτσιος.