Header Ads

Νέοι σκηνοθέτες στην ανθολογία τρόμου Fear Paris




Ποικιλία ταινιών - ανθολογίες ιστοριών που δεν έχουν κάποια άμεση σχέση μεταξύ τους, έχουν εμφανιστεί τα τελευταία 20 χρόνια.

Κάτι παρόμοιο θα επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν οι παραγωγοί πίσω από τα επιτυχημένα Paranormal Activity, Insidious και The Iceman, με την καινούργια τους ταινία, Fear Paris (θυμηθείτε ένα πρώτο teaser που σας είχαμε δείξει τον Φεβρουάριο).

Έτσι στην προσπάθεια να παρουσιάσουν μία πιο σκοτεινή, από αυτή που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη, πλευρά του Παρισιού, οι παραγωγοί κατάφεραν να συλλέξουν μία εντυπωσιακή ομάδα νεαρών και παλαιότερων σκηνοθετών.

Οι Joe Dante (Gremlins), Xavier Gens (Frontier(s)The Divide) και Timo Vuorensola (Iron Sky) ήταν αυτοί που ανακοινώθηκαν πρώτοι, ενώ με το κλείσιμο του φετινού φεστιβάλ των Καννών, το Bloody Disgusting αποκάλυψε πως οι Ryuhei Kitamura (The Midnight Meat Train, No One Lives) και William Brent Bell (The Devil Inside) θα συμμετέχουν επίσης στο φιλόδοξο πρότζεκτ.

"Το Fear Paris θα είναι το πρώτο ταξίδι σε ένα διαφορετικό σινεμά του φανταστικού. 
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει πέντε καινούργιες και πολύ δημιουργικές ιστορίες, των οποίων όμοιο δεν έχει ξαναζήσει το Παρίσι."

Οι Laura Rister (Untitled Entertainment) και Ehud Bleiberg (Bleiberg Entertainment) μαζί με τον Steven Schneider (Vicarious Entertainment) θα συνεργαστούν με τον Darryn Welch (Instinctive Film) στην παραγωγή της ταινίας, που προβλέπεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στους επόμενους μήνες.

Και ενώ το κάστινγκ βρίσκεται σε αρχικά στάδια αυτή την στιγμή, οι παραγωγοί έχουν συλλέξει μία πολύ δυνατή καλλιτεχνική ομάδα που περιλαμβάνει τους Tony Noble (Moon) ως production designer και την Kristyan Mallet (Pirates of the Caribbean, Harry Potter) για το makeup. 

Τέλος τον κόσμο που θα δούμε στην μεγάλη οθόνη θα σχεδιάσουν οι άνθρωποι που δημιούργησαν τα ειδικά εφέ για μεγάλες ταινίες όπως τα Hugo, Gravity και Dredd.

Θέλετε να δείτε το Fear Paris;

Γιάννης Χατζόπουλος.