Header Ads

Purgatorio trailer. Χρειάζεται και ταλέντο, Oona!


Σε μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών τείνει να εξελιχθεί το Game Of Thrones και μέσω αυτού πολλοί είναι οι ηθοποιοί που θα κάνουν ή για να το πούμε καλύτερα, θα προσπαθήσουν να κάνουν καριέρα. 

Μία ηθοποιός λοιπόν, που στο πέρασμά της από την σειρά τράβηξε πάνω της όλα τα αντρικά βλέμματα, ήταν και η Oona Chaplin, αφού στις δύο σεζόν που εμφανίστηκε, πέρα από τα οπίσθια της, προσπάθησε να δείξει και ένα κάποιο υποκριτικό ταλέντο.

Μετά τον θάνατο της στο θρυλικό πλέον επεισόδιο The Rains of Castamere, η εγγονή του Charlie Chaplin έβαλε μπρος για μία κινηματογραφική καριέρα και μία από τις πρώτες στάσεις της, που μάλλον θα ξεχάσει αμέσως (και εμείς μαζί), είναι το Purgatorio

Ένα Ισπανικό θρίλερ σε σκηνοθεσία Pau Teixidor και σενάριο Sergio G. Sánchez (The Impossible, The Orphanage), που από το trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω και μόνο, θα καταλάβετε το αδιάφορο του θέματος.

Η Marta μετακομίζει στο νέο της διαμέρισμα και στην πρώτη της νύχτα εκεί αναγκάζεται να κάνει την babysitter στο 10χρονο παιδί της γειτόνισσας, Daniel, μόνο που το παιδάκι αρχίζει να παρουσιάζει μια περίεργη και επικίνδυνη συμπεριφορά. 

Η συμβίωση των δύο γίνεται όλο και πιο τεταμένη και βίαιη, οδηγώντας σε ένα τέλος που η Marta δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί. 

Μπορεί αρχικά το επίθετο Chaplin να τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών και να υπήρχε η αίσθηση ότι κάτι καλό μπορεί να δώσει η εγγονή του, Oona, αλλά απ'ότι φαίνεται πέρα από τα ωραιότατα οπίσθια δεν θα την θυμόμαστε για κάτι άλλο!

Κώστας Κίτσιος.




PURGATORY Promo from Film Factory Entertainment S.L on Vimeo.