Header Ads

We Are Still Here trailer: Νέο haunted house με αισθητική 70's


Μετά τον θάνατο του γιου τους, η Anne και ο Paul Sacchetti (Barbara Crampton και  Andrew Sensenig) μετακινούνται στην Νέα Αγγλία σε ένα φαινομενικά ήσυχο χωριό της πόλης Aylesbury, ώστε να κάνουν μια νέα αρχή στην ζωή τους.

Όταν παράξενοι ήχοι και απόκοσμα συναισθήματα πείθουν την Anne ότι το πνεύμα του γιου της είναι ακόμα μαζί τους, καλούν ένα εκκεντρικό ζευγάρι (Larry Fessenden και Lisa Marie) για να τους βοηθήσουν να λύσουν το μυστήριο.


Ανακαλύπτουν ότι δεν είναι οι πρώτοι κάτοικοι του σπιτιού, η εκδικητική οικογένεια Dagmar βρίσκεται ακόμα εκεί. 

Μια αρχαία σκοτεινή δύναμη κοιμάται κάτω από το παλιό σπίτι, ξυπνώντας κάθε τριάντα χρόνια και απαιτεί το φρέσκο αίμα μιας νέας οικογένειας.

Ο Ted Geoghegan αναβιώνει τον τρόμο των 70's με την πρώτη του ταινία We Are Still Here και δίνει μια άλλη διάσταση στο είδος ταινιών "haunted house", καθώς αναφέρεται πως συνδυάζει το ανθρώπινο δράμα με την κωμωδία, σε ένα τρομακτικό ταξίδι ενός ζευγαριού μέσα από το σκοτάδι και την απώλεια.


Σε αυτή την  πρώτη σκηνοθετική  του προσπάθεια, ο Ted Geoghegan δεν βρίσκεται μόνος, καθώς υποστηρίζεται από παραγωγούς των ταινιών "The House of the Devil", "Starry Eyes" (2 βραβεία στο HFF FRIGHT NIGHTS 2015) αλλά και ηθοποιούς γνωστής φήμης στο χώρο του τρόμου, όπως οι Barbara Crampton (Re-Animator, You’re Next), Larry Fessenden (Sell the Dead, Stake Land) και Lisa Marie (Silent Night).


Η ταινία μετά την πρεμιέρα της στο SXSW, απέσπασε καλές κριτικές από το κοινό και λόγο της άφιξης της σε περιορισμένες αίθουσες της Aμερικής αλλά και σε VOD, κυκλοφόρησε ένα νέο trailer και μία εξαιρετική αφίσα.


Παναγιώτης Θεοχάρης.