Header Ads

Shauna: Every Man's Fantasy (1985): Η ταινία-συνήγορος των adult films!


Φαινομενικά, αυτή εδώ είναι μια πορνό-ταινία όπως όλες οι άλλες της εποχής με αδιάφορες σκηνές σεξ ρουτίνας [κάποιοι εκ των performers είναι κλασσικά ονόματα πλέον, όπως η Amber Lynn {The Devil in Miss Jones 3: A New Beginning (1986)} και ο George Payne {The Devil in Miss Jones Part II (1982)}, αλλά δεν προσφέρουν κάτι το ιδιαίτερο εδώ], αλλά αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η εστίαση στην Shauna Grant [The Young Like It Hot (1983)] η οποία είχε πρόσφατα αυτοκτονήσει σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Δηλαδή, πριν και μετά από κάθε σκηνή οι πρωταγωνιστές (και άλλοι του χώρου, όπως σκηνοθέτες, ή άλλοι σχετικοί, όπως φίλοι) μιλάνε για τη Shauna, και όλοι τους μοιάζουν να συμφωνούν πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν η πορνογραφία αυτή που οδήγησε τη νεαρή στην αυτοκτονία. 

Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με ένα φιλμ-δικηγόρο των adult έργων και ως τέτοιο, επειδή υπάρχει και νεκρή στη μέση, είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό. 
Και, δεν έχω ιδέα πως αυτές οι σκηνές σεξ θα μπορούσαν να είναι ερεθιστικές, όταν γίνεται τόσο συχνά λόγος για μια εκλιπόντα.

Πρόκειται για μια παραγωγή των Walter E Sear [Tenement (1985)] και Roberta Findlay [που ανέλαβε και χρέη σκηνοθέτη], σε σενάριο του John Fasano [γνωστότερος ως σκηνοθέτης του Rock 'n' Roll Nightmare (1987)].

Χρήστος Μουρούκης.