Header Ads

The Mist trailer: Το βιβλίο του Stephen King έγινε σειρά!


Το 2007, ο Frank Darabont μετέφερε το μυθιστόρημα του Stephen King, The Mist, στη μεγάλη οθόνη και με το διφορούμενο φινάλε του συγκλόνισε αλλά και δίχασε τους οπαδούς του δημοφιλέστατου συγγραφέα.
Δέκα χρόνια μετά, το The Mist θα βγει στις τηλεοράσεις από το Spike TV, και πολλοί ελπίζουν ότι θα καταλήξει σε κάτι πιο …συμβατό με το βιβλίο.

Πριν δυο χρόνια το μάθατε εδώ και τώρα, περίπου δύο εβδομάδες πριν τη πρεμιέρα της σειράς τρόμου του Christian Torpe, βασισμένη στο βιβλίο του King, κυκλοφόρησε το επίσημο trailer.

Τα κακά νέα είναι ότι η παραγωγός εταιρεία, Dimension Television, είναι η ίδια που προσπάθησε να κάνει σειρά κι άλλους δημοφιλής τίτλους, όπως το The Scream στο MTV και πρόσφατα ανακοίνωσε το Sin City series!

Η νέα σειρά έχει το ίδιο βασικό στόρι: μια μικρή πόλη καλύπτεται από ομίχλη, στην οποία κρύβονται τέρατα από άλλη διάσταση.
Κάποιοι κάτοικοι θα αποκλειστούν σε διάφορα μέρη (εμπορικό κέντρο, εκκλησία) και όχι μόνο στο mini market του πρωτότυπου.

Δεν υπάρχει David Drayton (Thomas Jane) ή κα Carmody (Marcia Gay Harden), αλλά μερικοί νέοι χαρακτήρες που ίσως όμως να μοιάζουν με αυτούς.
Στο cast βρίσκουμε τους Alyssa Sutherland, Isiah Whitlock Jr., Holly Deveaux και άλλους.

Το The Mist ξεκινάει στις 22 Ιουνίου.
Για ρίξτε μια ματιά.