Header Ads

The New Mutants trailer: Οι X-Men μεταλλαγμένοι επιστρέφουν στην horror φύση τους!


Η Twentieth Century Fox κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για το New Mutants, την επερχόμενη X-Men spinoff ταινία που σκηνοθέτησε ο Josh Boone (The Fault in Our Stars). 
Το στούντιο ξεκίνησε αρχικά το franchise με τους μεταλλαγμένους υπερήρωες με το X-Men του Bryan Singer το 2000, το οποίο ακολούθησαν δύο ακόμη ταινίες για την αρχική τριλογία, πριν το reboot του X-Men: First Class και τον επαναπροσδιορισμό του X-Men: Days of Future Past.

Πέρα από τη συνέχιση της κύριας υπόθεσης των ταινιών X-Men, η Fox άρχισε να ψάχνεται με spinoffs που δεν ταίριαζαν απαραίτητα στο κεντρικό timeline. 
Ωστόσο, τόσο το Deadpool του 2016 όσο και το φετινό Logan έτυχαν μεγάλης επιτυχίας στις κριτικές αλλά και στο box office, ως X-Men spinoff ταινίες.

Παρόλο που το Logan ήταν η μόνη X-Men κινηματογραφική ταινία που βγήκε το 2017, η Fox έχει προγραμματίσει μια σειρά από ταινίες για το 2018, συμπεριλαμβανομένων των New Mutants, Deadpool 2 και X-Men: Dark Phoenix – συν το Gambit που πρόσφατα ανακοινώθηκε για τις αρχές του 2019. 
Από αυτές τις τέσσερις ταινίες, το New Mutants είναι το πρώτο που θα βγει στις αίθουσες στις 13 Απριλίου του 2018, και το πρώτο trailer είναι εδώ.

Η ταινία ακολουθεί πέντε νεαρούς μεταλλαγμένους που μαθαίνουν να κατανοούν και να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις τους ενώ είναι παγιδευμένοι σε μια μυστική εγκατάσταση. 

Οι πέντε κύριοι χαρακτήρες του New Mutants είναι η Danielle Moonstar ή Mirage (Blu Hunt), η Illyana Rasputin ή Magik (Anya Taylor-Joy), ο Rahne Sinclair ή Wolfsbane (Maisie Williams), ο Sam Guthrie ή Cannonball (Charlie Heaton) και ο Roberto da Costa ή Sunspot (Henry Zaga). 
Μέντοράς τους η Δρ Cecilia Reyes (Alice Braga).

Ο σκηνοθέτης Josh Boone είχε πει ξεκάθαρα πως το New Mutants είναι μια ταινία τρόμου, ο ίδιος ο διευθυντής της Fox, Stacey Snider, το συνέκρινε με μια "ταινία με στοιχειωμένα σπίτια", το trailer επιβεβαιώνει και τα δύο.