Header Ads

Ο Ewan McGregor είναι ο μικρός Danny Της Λάμψης, στο sequel Doctor Sleep!


Από τη πρώτη στιγμή που ο Stephen King ανακοίνωσε ότι γράφει τη συνέχεια του The Shining, ήταν δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα, αυτό θα έφτανε και στη μεγάλη οθόνη.
Έτσι κι έγινε, και μάλιστα αρκετά γρήγορα, με το παζλ του κινηματογραφικού Doctor Sleep, μόλις πέντε χρόνια μετά τη κυκλοφορία του βιβλίου, να συμπληρώνεται.

Αφού λοιπόν έχει ήδη βρεθεί ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης, έμενε να κλείσει και το τρίτο σημαντικότερο μέρος του παζλ, ο πρωταγωνιστής.
Και αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του εξαιρετικού Ewan McGregor, ενός ηθοποιού που έχει αποδείξει πολλάκις στην 25ετή καριέρα του ότι μπορεί να παίξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Εδώ λοιπόν θα υποδυθεί τον Danny Torrance, τον ψυχολογικά τραυματισμένο γιο του Jack, που ως μεσήλικας πια, έχει βάλει τη ζωή του σε έναν σωστό δρόμο κόβοντας τις κακές συνήθειες και μετακομίζοντας σε μια μικρή πόλη του New Hampshire. 
Σε αυτό όμως το σημείο της ζωής του, οι ψυχικές ικανότητές του κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους, δημιουργώντας άθελά του μια σύνδεση με ένα 12χρονο κορίτσι που απειλείται από και φυλή παραφυσικών που “ρουφούν” την ενέργεια των ανθρώπων.

Το σενάριο του Doctor Sleep έγραψε ο Akiva Goldsman (The Dark Tower) σε συνεργασία με τον σκηνοθέτη Mike Flanagan (Gerald's Game), με τη ταινία να έχει κλείσει θέση στις σκοτεινές αίθουσες για τις 24 Ιανουαρίου του 2020.
Πως σας φαίνεται η επιλογή του McGregor;

Αναδημοσίευση από FilmBoy.