Header Ads

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα σκηνοθετών στο sequel το The ABC's of Death


Το The ABCs of Death επιστρέφει και ετοιμαζόμαστε να δούμε 26 καινούργιους τρόπους που σχετίζονται με το αλφάβητο και με τους οποίους μπορεί κάποιος να πεθάνει. 

Η παραγωγή του sequel έχει ήδη ξεκινήσει με στόχο την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες το 2014.

Όπως έγινε και στην πρώτη ταινία, οι παραγωγοί ψάχνουν αυτή την περίοδο να βρουν έναν άγνωστο σκηνοθέτη που θα τους δώσει την εικοστή έκτη μικρού μήκους ταινία.

Μαζί με την ανακοίνωση για την αναζήτηση του τελευταίου σκηνοθέτη, έγινε γνωστή και η λίστα με τους υπόλοιπους σκηνοθέτες που συμμετέχουν στο σίκουελ. 

Μερικά από τα μεγάλα ονόματα που ήδη γνωρίζαμε είναι αυτό του animator Bill Plympton και των Álex de la Iglesia ("Day of the Best" και "The Last Circus),  Rodney Ascher ("Room 237"), Vincenzo Natali ("Splice" και "Cube"), Larry Fessenden και Marcus Dunstan ("The Collection").

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό και την αναζήτηση του τελευταίου σκηνοθέτη που θα συμμετέχει στο πρότζεκτ, υπάρχει η σελίδα http://26th.abcsofdeathpart2.com/
Ο διαγωνισμός λήγει στις 31 Οκτωβρίου.

Παρακάτω η λίστα με όλους τους σκηνοθέτες, που έρχονται από όλο τον κόσμο και θα συμμετέχουν στη ταινία, όπως αυτή έγινε γνωστή στην επίσημη συνέντευξη τύπου.

Julian Barratt, Todd Rohal (THE CATECHISM CATALYSM), Steven Kostanski (MANBORG), Alejandro Brugués (JUAN OF THE DEAD), Jim Hosking, Hajime Ohata (HENGE), Chris Nash (SKINFECTIONS), Álex de la Iglesia (THE LAST CIRCUS), Rodney Ascher (ROOM 237), Bill Plympton, Erik Matti (ON THE JOB), Kristina Buozyte και Bruno Samper (VANISHING WAVES), Sion Sono (COLD FISH), Vincenzo Natali (SPLICE), Larry Fessenden (THE LAST WINTER), Marcus Dunstan (THE COLLECTION), Julien Maury και Alexandre Bustillo (LIVID), E.L. Katz (CHEAP THRILLS), Jen και Sylvia Soska (AMERICAN MARY), Aharon Keshales και Navot Papushado (RABIES), Julian Gilbey (A LONELY PLACE TO DIE), Dennison Ramalho (NINJAS), Lancelot Imasuen, Jerome Sable, Robert Morgan (BOBBY YEAH).


Θέλετε να δείτε μία δεύτερη ταινία?