Header Ads

Shrew’s Nest trailer: Ο Alex de la Inglesia συνεχίζει να ανυψώνει το ισπανικό σινεμά


Από την Film Factory Entertainment κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Ισπανικού φιλμ τρόμου Shrew’s Nest, σε παραγωγή Alex de la Inglesia (Witching and Bitching) και σκηνοθεσία Juanfer Andres/Esteban Roel.   

Τέλη Μαΐου και με αφορμή τις πρώτες φωτογραφίες και πόστερ που μόλις είχαν κυκλοφορήσει, είχαμε ξανά αναφερθεί στην ταινία, που αποτελεί μία μίξη τρόμου και δράματος και αν τότε έδειχνε πολλά υποσχόμενη, τώρα βλέποντας το trailer μπορούμε να πούμε ότι θα είναι μία από τις πιο αναμενόμενες ευρωπαϊκές παραγωγές για ...φέτος ή του χρόνου.  

Η ιστορία ακολουθεί τη ζωή μιας νεαρής κοπέλας, της Montse και της αδερφής της, που ζουν κλεισμένες σε ένα διαμέρισμα εδώ και χρόνια. 

Η Montse μεγαλώνει τη μικρή της αδερφή μόνη, όντας αγοραφοβική και αποκλεισμένη από τον εξωτερικό κόσμο. 
Η ασθένεια της αυτή την κυριεύει και τη βουλιάζει σε ένα κόσμο αρρωστημένο.

Όταν ο νεαρός γείτονας Carlos βρεθεί μετά από ένα ατύχημα στο σπίτι των δύο κοριτσιών, τα πράγματα δε θα εξελιχθούν και πάρα πολύ καλά.

Το καστ αποτελείται από τους Macarena Gomez, Nadia de Santiago, Luis Tosar (Sleep Tight, Celda 211) και τον Hugo Silva (The Body).

Το Shrew’s Nest βρίσκεται λίγο πριν την ολοκλήρωσή του και το trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω έκανε την εμφάνισή του με σκοπό την εύρεση διεθνούς διανομής, οπότε η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας του είναι ακόμα άγνωστη.

Κώστας Κίτσιος.



SHREW'S NEST Promo Cannes 2014 from Film Factory Entertainment S.L on Vimeo.